sábado, 29 de enero de 2011

Y seguimos con el fum fum fum.....

Nos parece escandaloso e insultante leer esta notícia publicada en calafell21, periódico digital.
Hace tiempo que dedicamos diferentes entradas referentes a las cansinas obras del "Celler de Cal Bolavà", a los gestores externos a la administración que trabajaban para los departamentos situados en la Masia de Cal Bolavà, etc.

Pues bien, TODOS LOS ARCHIVOS:
facturas, informes, estudios, es decir, toda documentación de la administración pública de los departamentos que han estado hasta hace relativamente poco tiempo como benestar, deportes, juventud, cultura, "ensenyament" y trabajo, SE GUARDABAN EN LA PLANTA BAJA DEL LA MASIA DEL CAL BOLAVÀ.

Parece ser que las casualidades abundan en este municipio. Primero el incendio en el depósito de vehiculos municipal. Después un incendio en la zona entre Club Tenis "El Tano" y el camping Vendrell (donde se edificará en breve). Ahora un incendio en la planta baja de la Masia de Cal Bolavà donde se guardaba documentación pública. ¿Qué nos quedarà por ver, oir y rabiar?


CALAFELL 21

Un incendi afecta seriosament la planta baixa de Cal Bolavà

2011-01-25 08:01:31 calafell21


L’Ajuntament de Calafell ha decidit traslladar provisionalment a diferents ubicacions els serveis que es prestaven a la casa de cultura de la masia de Cal Bolavà, afectada aquest cap de setmana per un incendi. Aquesta mesura es mantindrà fins que es pugui completar la reparació dels desperfectes ocasionats per les flames, per a la qual encara no hi ha data.

Les gestions davant de les regidories de Cultura i d’Ensenyament i de l’Oficina de Català de Calafell caldrà anar a fer-les al complex de piscines Vilarenc Aqua (avinguda del Vilarenc 2), on té la seva seu la regidoria d’Esports, que acollirà l’atenció al públic de les esmentades àrees.

Els serveis de Benestar Social que hi havia a la masia es prestaran a la seu central de la regidoria, al carrer Lluís Companys 57. De la seva banda, els serveis d’Orientació i la Borsa de Treball de la regidoria de Treball s’han ubicat provisionalment al Punt de la Feina, al casal de la plaça Alcalde Romeu s/n.

Els cursos i activitats que s’ofereixen a la casa de cultura no queden afectats, perquè es desenvolupen a l’edifici nou del recinte, que no ha quedat afectat per l’incendi.

L’Ajuntament encara no coneix la data en què les instal·lacions de Cal Bolavà podran reobrir al públic. Encara s’ha de completar la investigació del sinistre, malgrat que tot apunta a un curtcircuit elèctric.

L’incendi va causar danys d’entitat a la planta baixa de la masia i el fum va afectar també les plantes superiors, tot i que en aquest darrer cas es desconeix l’afectació que s’hagi pogut produir. 

Cal Bolavà és un edifici històric aixecat per un indià, Antonio López López, marquès de Comillas, als anys 70 del segle XIX al poble de Calafell.
 
  Cal Bolavà i els seus jardins

D’estil sobri, consta de planta baixa, planta noble i golfes, amb cavallerisses, magatzems, cups i altres dependències annexes. Actualment es troba molt reformada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario