viernes, 31 de diciembre de 2010

Catalunya CONNECT@ ! Calafell ENGANY@ !


Según el articulo publicado en el boletín informativo municipal del mes de octubre del 2010, Rión dice que:

"Es tracta de barris i sectors on Telefònica (i per tant cap altre operador que usa la seva xarxa) no ofereix ADSL. La tecnologia Wimax té un avantatge afegit: en funcionar per ones de ràdio no caldrà instal·lar cablejats, ni soterrats ni aeris"

Tambien podemos observar en la parte inferior de la fotografia:
"El tinent d’alcalde d’Innovació, al centre, acompanyat de dos responsables d’Iberbanda, al repetidor del carrer Lituània el 7 de setembre."


La torre de comunicaciones situada en la calle Lituania, hace tiempo que la está utilizando VODAFONE, empresa con la que trabaja el consitorio con facturaciones mensuales que en breve informaremos.
 En la web del Gobierno de España, Ministerio de Industria, Turismo y Comercio podemos encontrar las localizaciones de repetidores, antenas, etc....



AÑO 2009 
Rión hizo las siguientes declaraciones en julio del 2009. En la rueda de prensa, se explicó que las 2 torres situadas en la calle Lituania servirían para:

- Una para reforzar la TDT, cesión a Generalitat de Catalunya
- La segunda para la difusión de la emisora municipal, policía local i para l administación Publica.

También, Jordi Ausas, Conseller del departamento de Gobernación y administraciones Públicas reiteró que la dos torres se habían cedido para da mayor cobertura.

publicat: 14-07-2009
Calafell cedeix la primera de dues torres de comunicació per a resoldre la recepció de la TDT
L'Ajuntament de Calafell ha aprovat en sessió plenària la cessió a la Generalitat d'una de les dues torres de comunicacions de propietat municipal, amb la finalitat de materialitzar l'acord entre les dues administracions per resoldre els problemes de la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT) i de la resta de serveis, com la telefonia mòbil. Aquesta torre està situada a la muntanya de Bellamar i va ser instal.lada recentment per l'Ajuntament, amb una inversió de 60.000 euros.

En el marc del Pla Catalunya Connecta, la secretaria de Telecomunicacions i de la Societat de la Informació de la Generalitat instal·larà els equips repetidors necessaris en aquesta torre per difondre el senyal televisiu, així com per millorar la cobertura de telefonia mòbil i accés inalàmbric a Internet.
L’acord entre l’Ajuntament de Calafell i el departament de Governació i Administracions Públiques inclou una segona torre de comunicacions, situada al carrer Lituània, al nucli de Segur de Calafell.

Aquesta segona torre se cedirà properament, ja que abans l’Ajuntament vol concretar els termes de l’acord, perquè la seva intenció és reservar-se’n una partde l’ús per a millorar la difusió de l’emissora municipal Calafell Ràdio i la cobertura dels sistemes de comunicació de la Policia local i altres serveis d’emergència.
El tinent d’alcalde d’Innovació, Carles Rion, ha dit en el ple d’aquest matí que “la cessió d’avui culmina una tasca molt prolongada que ha fet aquest equip de govern per donar solució a un problema que no és competència municipal, però sí una demanda d’una part de la nostra ciutadania, centrada bàsicament al nucli de Segur i a un sector del nucli del Poble, al barri del Clos del Rectoret i rodalies”.


Rion ha afegit que “el problema no és d’infraestructures, que són suficients per donar cobertura a tot el terme municipal, sinó d’equips de distribució del senyal, que és el que ara instal·larà la Generalitat”. El tinent d’alcalde també ha demanat a la ciutadania l’esforç que correspon a cadascú per adequar les antenes particulars per aconseguir una recepció òptima.

El 29 de maig passat, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va anunciar a Calafell l’acord assolit amb l’Ajuntament. Segons va dir llavors Ausàs, amb les dues torres de comunicacions que ens cedeix el municipi podrem donar cobertura a tots els veïns i veïnes de Calafell”. El conseller va afegir que “tot i que caldrà fer alguna inversió, l’ampliació del servei serà pràcticament immediata”.

Y para terminar el cachondeo, mareo y poca transparencia de nuestro amado equipo de gobierno, en el boletín municipal del mes de mayo del 2010, pudimos observar y leer lo siguiente:
Entonces....¿Las torres situadas en la calle Lituania se habían cedido antes o no?

¿Alguien se ha leido detenidamente la "supuesta resolución" recibida desde LA SECRETARIA DE ESTADO DE TELECOMUNICACIONES Y PARA LA SOCIEDAD DE LA INFORMACIÓN?

En esta resolución, se hace publico que el que emite dicha resolución es el Subdirector General de Planificación y Gestión del Espectro Radioelectrico, a pesar de no mencionar su nombre como es habitual por el consistorio.
Investigamos en la web del Ministeio de Industria, Turismo y Comercio y nos encontramos lo siguiente:














Y esta es la persona que "supuestamente" otorgó la resolución favorable:
ANTONIO FERNANDEZ-PANIAGUA DIAZ-FLORES
¿LES SUENA ALGÚN APELLIDO?

Mañana mas.............................
Empezaremos el año 2011 con alegria.
Feliz entrada de año a tod@s

No hay comentarios:

Publicar un comentario