lunes, 7 de febrero de 2011

ANEMI = PSC + ADMC "Carles Capdevila", el que faltaba

En el año 1999 empezaron a trabajar conjuntamente en el ámbito político de Sant Boi del LLobregat, CARLES CAPDEVILA (PSC) y JOSE MANUEL ROMERO CATALÁN (CiU).



Durante la anterior legislatura, años 2003-2007 y mientras estaban gobernando CiU y ADMC, el partido de la oposición,PSC Calafell, presento diferentes alegaciones en contra de proyectos muncipales. 

A modo de ejemplo en el pleno nº 1 celebrado el 6 de febrero del 2007, en el punto nº 4 de la orden día aparece los siguiente:

4. DONAR COMPTE DE L'ACORD DE LA JGL 26/09/06 DE DESESTIMACIÓ DE LES AL·LEGACIONS PRESENTADES PEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC-PM A L'AJUNTAMENT, CONTRA EL PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMIQUES, ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES PARTICULARS, PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT, SOTA LA MODALITAT D'ARRENDAMENT AMB OPCIÓ DE COMPRA, DE L'EQUIPAMENT DE GESPA ARTICIFIAL I DE LES INSTAL·LACIONS TÈCNIQUES DESTINADES ALS CAMPS DE FUTBOLS MUNICIPALS DE CALAFELL I DE SEGUR DE CALAFELL.

Es dóna compte de l'acord de la JGL del 26/09/06, que es transcriu a continuació:
"Vist què, aprovat l’esmentat expedient de contractació, així com la simultània convocatòria de concurs públic obert per mitjà d'acord de la Junta de Govern Local de data 18-7-06, es procedí a la seva publicació, inserint-se al BOP núm. 178, de 2-8-06, DOGC núm. 4692 de 7-8-06, BOE núm. 196 de 17-7-06 i DOUE núm. 148-159583 de 5-8-06.

Vist que el termini per a presentar al.legacions al Plec de Clàusules que ens ocupa, finalitzava el dia 31 d'agost de 2006.

Vist què, dins el termini d’exposició pública, el regidor Sr. Joan Carles Robert Poyatos, en representació del Grup Municipal del PSC-PM a l’Ajuntament de Calafell, ha presentat les següents al.legacions al Plec (RGE 17293 de 30-8-06)
Vist que l'art. 122 del RDL 781/86, regula que durant el termini d'exposició pública dels plecs de clàusules un cop aprovats, poden presentar-se reclamacions, les quals seran resoltes per la mateixa Corporació.

Vist l'informe emès pel redactor del Plec de clàusules econòmiques, administratives i tècniques particulars, LLOBREGAT GESTIÓ, que s'adjunta a l'expedient, quals respostes a les al.legacions són les següents:
"RESPOSTA AL PLEC DE RECLAMACIONS PRESENTAT PEL GRUP MUNICIPALS DEL PSC-PM A L’AJUNTAMENT DE CALAFELL, DE DATA 30-8-2006, EN REFERENCIA AL PROCEDIMENT DE CONTRACTACIÓ DE L’EQUIPAMENT DE GESPA ARTIFICIAL A DOS CAMPS DE FUTBOL DEL MUNICIPI."
Donant compliment a la petició que ens fa l’ajuntament de Calafell a l’empresa Llobregat Gestió, en el sentit de d’aclarir les reclamacions efectuades pel grup municipal del PSC-PM, en la nostra qualitat de redactors dels plecs de clàusules, passem a donar resposta a totes elles en el sentit següent:
...................
Ho subscriu i signa, a Calafell el 25 de setembre de 2006
Carles Capdevila i Sánchez
Advocat i Gerent
Llobregat Gestió, SL"

La Junta de Govern de conformitat amb la proposta del regidor delegat de Serveis Personals, per unanimitat acorda:

PRIMER.- DESESTIMAR les al.legacions presentades pel regidor Sr. Joan Carles Robert Poyatos, en representació del Grup Municipal del PSC-PM a l’Ajuntament de Calafell, en base a les consideracions expressades pel redactor del Plec, Llobregat Gestió, S.L., en el seu informe.

-LAS ALEGACIONES FUERON PRESENTADAS POR EL PSC.
-SE DESESTIMA POR LO QUE EXPRESA EL REDACTOR CARLES CAPDEVILA (PSC)
-EN AQUEL MOMENTO GOBERNABA CIU Y ADMC.
___________________________________________________________

En julio del año 2007, justo después de la toma de posesión del actual equipo de gobierno (PSC-AM, ADMC y ERC), en el pleno nº 13, celebrado en el mes de julio, se acueda la creación de la plaza de Director de Servicios Jurídicos, Patrimonio y Compras.
Dicha plaza, se adjudicó a Carles Capdevila en el pleno nº 16 celebrado durante el mes de septiembre del 2007.
Denominació: Dir. de Serveis Jurídics, Contractació, Patrimoni i Compres.
Reserva: Personal directiu
Grup: A
Nivell:  27
C. Específic:   28.931,72 € anuals
C. Productivitat:   9.643,90 € anuals
Dedicació: Dedicació exclusiva
Funcions: Gestionar les activitats pròpies del departament i exercir les funcions de comandament del personal assignat a aquest servei.
________________________________________________________
¿ALGUIEN TIENE ALGUNA DUDA QUE ROMERO (ADMC) Y SANCHEZ (PSC) NO ANDAN POR EL MISMO CAMINO DESDE HACE MUCHOS Y MUCHOS AÑOS?

Que cada uno saque sus propias conclusiones...... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario