martes, 18 de mayo de 2010

PROMOCIÓ INTERNA. 3 PLACES DE CAPORAL = MAMONEO POLICIAL

     TENIENTE de ALCALDE
J.CARLES ROBERT POYATOS 
    SUSPENDIDO  
REPRESENTANTES SINDICALES
    SUSPENDIDOS  
INSPECTOR DE LA POLICIA LOCAL
    SUSPENDIDO
SUBINSPECTOR JORDI MONTÓN
    APROBADO


Avui, dia 18 de maig del 2010, ha finalitzat la convocatòria per a poder accedir a les 3 places de caporal de la policia local de Calafell per PROMOCIÓ INTERNA, mitjançant concurs-oposició.
Malgrat que es van acordar 3 places de caporal, només 2 persones han aconseguit promocionar-se.  La màxima puntuació ha estat per: ANTONIO ROBLES MOLINA, sindicalista representant dels treballadors.(després de les seves declaracions a la premsa, ara el tindran calladet amb aquest ascens). La segona màxima puntuació ha estat per JOSÉ ALFEREZ SEGURA.

En, http://www.calafellsite.com/IMAGES_01G/DESTACATS/10-decret-1121-APROVACIO-RELACIO-CONVOCATORIA-3PLACES-CAPORAL.pdf, on es publica que el Regidor Joan Carles Robert ha dictat decret que transcriu literalment " APROVACIÓ PROVISIONAL DE LA RELACIÓ D'ASPIRANTS ADMESOS I EXCLOSOS A LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ PER PROMOCIÓ INTERNA, MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ, DE 3 PLACES DE CAPORAL DE LA POLICIA LOCAL, NOMENAMENT DEL TRIBUNAL, DIA, HORA I LLOC DE LA REALITZACIÓ DE LES PROVES, podem observar que:
  • Ha estat la JUNTA DE GOVERN LOCAL, qui ha APROVAT la CONVOCATÒRIA i les seves BASES. Ho ratifica la publicació de la convocatòria en el BOP núm 275 en data 30 de novembre del 2009
  • El senyor Joan Carles Robert Poyatos, assigna el següent tribunal qualificador:    - President: Francisco longo González. Inspector de la Policia Local. Suplent: Enrique Marcos Maria. Sergent de la Policia Local. VOCALS: -  Jordi Montón Oliver, Sotinspector. Suplent: Lluís Barrul Gomà. Sergent     -  Joan Sevilla Guillem, Inspector de El Vendrell. Suplent: Antoni Raya Fernández -  Jordi Altarriba Guitart, Inspector de Cunit. Suplent: Francesc Navarro Sánchez -  Francisco Javier Estepa Ocaña, Agent de la policia i sindicalista. Suplent: Rafel Andreu, personal laboral, tècnic Benestar Social i sindicalista. (amb veu però sense vot) SECRETARI  -  Mariola Reyes Márquez, administrativa de RRHH. Suplent: Miriam Muñoz Navarro.(amb veu però sense vot)
NOMÉS amb aquest primer document, es detecten pressumptes IRREGULARITATS com:
  1. La convocatòria, hauria d'haver estat aprovada pel PLE de la Corporació, així com les seves bases.
  2. Aquest òrgan de selecció NO es REGEIX pels PRINCIPIS d'IMPARCIALITAT i PROFESSIONALITAT ni té en compte la PARITAT entre home i dona.
  3. El nombre de membres del tribunal ha de ser imparell. Té la consideració de membre tota persona que tingui dret de vot. (en aquest tribunal només són 4 els que tene dret a vot).
  4.  Com a mesures concretes per garantir la imparcialitat són d'aplicació les exclusions següents:
     Prohibició que els òrgans de selecció estiguin formats majoritàriament per membres en actiu de la mateixa escala i subescala per a les quals s’ha de fer la selecció. Aquest requisit no s’aplicaria en la selecció de personal laboral.
  5. En la provisió dels llocs de treball i la promoció professional dels funcionaris, es respectaran els principis de legalitat, objectivitat, mèrit i capacitat dels aspirants, igualtat, publicitat, eficàcia i eficiència.  
Quins Principis de legalitat i objectivitat poden tenir membres del tribunal com el senyor Inspector Longo, el Sergent Barrull o el Sergent Enrique Maria, quan un dels aspirants ha denunciat davant el jutjat i davant la Fiscalia de Tarragona irregularitats d'aquestes persones i on el procés encara roman obert?
Només per aquest motiu, creiem que hauria de ser causa de nul.litat de la convocatòria.

Causalitat o casualitat que el senyor ROBLES obtingui la màxima puntuació, després de les declaracions a la premsa?
A veure què dirà ara a la premsa!

Causalitat o casualitat que el senyor ROBLES obtingui la màxima puntuació després d'ésser una de les persones de l'ens local que més ha cobrat en els últims anys com a agent de la policia local?  
Com a sindicalista hauria d'haver impugnat la convocatòria per aquestes irregularitats. Però, és clar, els interessos personals van per sobre que els de tot el personal o companys de feina, no?  El sotinspector Jordi Montón, qui va renunciar al lloc del tribunal, és per a nosaltres l'única persona APROVADA d'aquesta convocatòria.

Per cert, ESTEU INFORMANT AL PERSONAL SOBRE LA VAGA GENERAL DE FUNCIONARIS PREVISTA PEL DIA 2 DE JUNY. Tenim la total certesa de que encara no s´ha obert boca. A què espereu?
      
DOCS: 
http://www.calafellsite.com/IMAGES_01G/DESTACATS/10anunciconvocatoriatribunaliaspirants3placescaporalPL.pdf


 http://www.eapc.cat/seleccio/LOCAL/MANUAL/Manual.pdf

I que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions! ! !

No hay comentarios:

Publicar un comentario