sábado, 31 de julio de 2010

Vilarenc Aqua 2009. Evolución. (leer entradas anteriores)

2009
Durante el año 2009 y según documentos oficiales "INCOMPLETOS", se aprobaron el resto de certificaciones de obras, ascendiendo a la cantidad de 2.022.716,53 € de los que 96.724,14 € se abonaron a Lluís Millet en concepto de la dirección de obra y seguridad, según las copias de las actas que hemos podido obtener.

La primera certificación de obra del año 2009 fue aprobada por la Junta de Gobierno Local nº4 (28/01/2009) y  la última, de la que tenemos documentación, es la nº 13 aprobada por la Junta de Gobierno Local nº 21 celebrada el 13/05/2009.
Si la piscina se inauguro el 2 de noviembre y se aprobó la modificación del proyecto con la conexión de la piscina interior con la exterior, en el mes de julio, posiblemente, o mejor dicho, SEGURO que han de existir mas certificaciones de obra  que no podemos acreditar con documentación.

A pesar de faltarnos bastante documentación institucional del año 2009, entre las subvenciones otorgadas a la mercantil Tándem Wellness durante el año 2008 y el que estamos tratando, suman un total  3.876.547,88 € +  492.855,88 € de la modificación del proyecto = 4.369.403,60 € . A esta cantidad, tendríamos que sumar los pagos de las certificaciones que nos faltan. 

En el año 2009, entre la PISCINA, las obras del PASEO MARÍTIMO, el MUSEO al AIRE LIBRE y el POUM, el consistorio dejó de publicar las actas de los plenos (solamente podemos encontrar los 4 primeros plenos del año en la web municipal) y algunas de las actas de las Juntas de Gobierno Local. El interés político de NO INFORMAR, era día tras día, mas evidente y palpable.
La oposición, CIU, no ha dejado de pedir las publicaciones del las mismas en muchos de los plenos celebrados y emitidos por la radio municipal, donde los ciudadanos lo hemos podido escuchar repetidamente y al mismo tiempo, hemos podido comprobar la poca voluntad de informar alimentando la falsedad y el teatro amateur de nuestro excelentísimo.

Certificaciones de obra 2009 "incompletas"......................................................

En el PLENO del AYUNTAMIENTO núm: 5, celebrado el 30 de abril del 2009, se aprobó otro crédito por valor de mas de 6 millones de euros.  492.855,88 € de dicho crédito sirvieron para financiar la modificación del proyecto. Esta modificación, simplemente es conectar la piscina interior con la exterior, un estilo Caldea, aunque deja mucho que desear a pesar de los mas de 80 millones de las antiguas pesetas que pagamos para esta conexión.

El 15 de julio del 2009, la Junta de Gobierno Local nº 31 se aprueba la ampliación de la zona de Spa, donde Millet, Biosca y Asociados, serán nuevamente los "supuestos" encargados de este proyecto.

El día 2 de noviembre, se abrieron las puertas del complejo deportivo. El excelentísimo alcalde y su comidilla, han dejado huella. Una huella que, posiblemente, no fuera la planteada desde un principio.
Han sido tantas y tantas las mentiras que se fueron publicando desde la posesión de los cargos del actual equipo de gobierno que en diferentes ocasiones han olvidado sus propias mentiras evidenciando la manipulación y los intereses personales de algunos, muy lejos de las necesidades de la ciudadanía en general.

En la siguiente entrada, donde analizaremos los artículos de prensa con declaraciones de nuestro alcalde, entre otros, podremos denunciar públicamente las "presuntas" irregularidades detectadas.

Al finalizar esta entrada, os hemos enlazado con la web "líder esportiu", una web municipal solamente dedicada al departamento de deportes, en la que se observan:
-La relación con los autocares.
-La tienda de deporte del presidente del club de fútbol y como no,
-El nuevo escudo republicano que han empezado a instaurar desde esta legislatura en la que no se han seguido los procedimientos legales. Nos han quitado la corona (significado de monarquía y  identidad del municipio). También han cambiado los colores, siendo otros de los rasgos de nuestra identidad. (de este tema hablaremos en otra entrada)
_____________________________________________________________

PLENO DEL  AYUNTAMIENTO       ACTA NÚM: 5
(No se publicó en la web municipal, el último pleno publicado es el nº 4 del mes de marzo del 2009. Hace 1 año y 5 meses, que nos quitaron el derecho a la información institucional.)

Calafell, en data trenta d'abril dos mil nou . Es reuneixen els membres del PLE DE L'AJUNTAMENT, sota la presidència del senyor SR. JORDI SÀNCHEZ I SOLSONA, i amb l'assistència dels regidors anomenats a continuació, assistits per la secretària accidental de la Corporació senyora SRA. ÀGUEDA SUBIRANA ÀLVAREZ, amb l'objecte de celebrar sessió ordinària de primera convocatòria.


Sr. Robert: Bé, aquesta també és una modificació pressupostària; les qüestions tècniques i  comptables purament també es van comentar a la comissió informativa darrere de l’Àrea de Serveis Interns, però, l’esperit bàsic d’aquesta modificació pressupostària és complementar la inversió que tenim prevista, aquest equip de govern, per aquest exercici i futurs exercicis, però amb el finançament que aquí es demanarà. L’orientació d’aquesta modificació va orientada als tres nuclis del nostre municipi i per resumir-ho podríem dir que bàsicament anirà al projecte de la piscina municipal que per fi tindrem properament l’obertura d’aquest equipamentsolars o d’una finca en un nucli de Segur per poder instal·lar el nou CAP de Segur de Calafell i després, amb una operació, fruit del moviment que va fer tot aquest equip de govern a començament d’any, per poder-se acollir a les línies de finançament prioritàries que ha tret l’estat central a través de l’institut de crèdit oficial; com dic aquestes línies prioritàries, doncs, acollir-nos a un possible finançament per projectes que també afectin els tres nuclis. Concretament, es destinaran diners pel projecte pels entorns del Castell a Calafell poble, pel passeig marítim de Calafell platja i pel nucli de Segur, per l’arranjament de carrers i infraestructures que, com sempre s’ha vingut parlant, és un dels nuclis que ve observant un major deteriorament durant aquests anys. Per tant, com que la liquidació de l’any dos mil vuit encara no la tenim, hem de basar-nos amb la del dos mil set, però per no perdre més temps hem cregut adient ja començar aquest expedient per complementar el crèdit de l’exercici dos mil nou i poder tirar endavant aquestes operacions que ens prometran aquests projectes que ja he dit. Afecten els tres nuclis, són projectes dels quals se n’ha parlat abastament els darrers anys i ara per fi, podem tenir els recursos suficients per poder afrontar aquests projectes que com he dit fa anys que se’n parlen.
Per tant, és un motiu de satisfacció poder fer una modificació pressupostària i a més a més tenint en compte que ens hem acollit a una de les línies de millor condició que ofereix l’estat per poder fer que l’Ajuntament tingui una menor despesa amb despeses financeres. Si hagués alguna cosa que calgués comentar de nou, sense cap problema senyor Alcalde, a la disposició de qualsevol regidor.
.......................
____________________________________________________________

Junta Govern Local nº 31, 15 juliol 2009
(No se publicó en la web municipal)
19. APROVACIÓ DEFINITIVA MODIFICACIÓ PROJECTE D'AMPLIACIÓ DE LA ZONA SPA PISCINA VILARENC AQUA
La Junta de Govern Local de data d'abril de 2009, va aprovar inicialment la Modificació del Projecte d'Ampliació de la Zona SPA de la Piscina Vilarenc Aqua, condicionant l'aprovació definitiva a la incorporació al projecte de les esmenes formulades per l'Arquitecte Municipal.

Atès que, l'esmentat acord ha estat objecte d'informació pública per un termini de 30 dies, mitjançant publicació en el BOP núm.97 de data 28 d'abril de 2009.
Vist l'escrit de Tandem Wellnes, amb data de Registre d'entrada 14 de juliol de 2009, en el que aporta document que recull les esmenes formulades per l'Arquitecte Municipal en el document d'aprovació inicial.

Vist l'informe favorable emès per l'Arquitecte Municipal, en relació a les esmenes aportades per Tandem Wellness, que s'adjunta a l'expedient.

Atès el que disposa l'art. 37 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals.
La Junta de Govern local de conformitat amb la proposta del regidor delegat de Territori, per unanimitat acorda:

PRIMER.- Aprovar definitivament la Modificació del Projecte d'Ampliació de la Zona SPA de la Piscina Vilarenc Aqua, redactat pels Arquitectes Millet, Biosca i Associats, S.L
SEGON.- Publicar el present acord en el B.O.P.
____________________________________________________________________
http://www.altanet.org/bop/pdf/2009/20090825.pdf#2009/11504

BOP TARRAGONA nº 195 25.08.2009
2009/11504 – AJUNTAMENT DE CALAFELL
Edicte
Aprovat definitivament per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Calafell, en sessió ordinària de data 15 de juliol de 2009, la modificació del Projecte d'Ampliació de la Zona SPA de la Piscina Vilarenc Aqua, redactat pels arquitectes Millet, Biosca i Associats S.L., es fa públic el dit acord per a general coneixement.

Contra l'objecte d'aquest anunci es podrà interposar, potestativament, recurs de reposició davant l'alcalde en el termini d'un mes a partir de la data següent a la de la publicació d'aquest anunci en l'últim dels diaris oficials, Butlletí Oficial de la Província o Diari Oficial de la Generalitat, en el qual s'insereixi o, directament, recurs contenciós administratiu davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats també des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en l'últim dels diaris oficials, Butlletí Oficial de la Província o Diari Oficial de la Generalitat, en el qual s'insereixi, tot això de conformitat amb l'establert als articles 116 i 117 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i als articles 10, 14, 25 i 26 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i sense perjudici que es pugui exercir qualsevol altre recurs que s'estimi procedent, d'acord amb el que disposa l'article 58.2, in fine, de la citada Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Calafell, 13 d'agost de 2009. ---
La secretària acctal., Àgueda Subirana Àlvarez.
__________________________________________________________________

http://www.lideresportiu.com/2009/10/les-piscines-municipals-vilarenc-aqua.html

http://www.lideresportiu.com/search?updatedmin=20090101T00%3A00%3A0008%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A0008%3A00&max-results=41





2 comentarios:

  1. Esto es la REALIDAD, todo lo demás es verborrea Simbólica........... La Realidad son los billetitos viajeros,,, nada de endosar cheques. la Realidad es morada,,, como capote de torero. Igual hay que cambiar de color el billete de 500

    ResponderEliminar
  2. Gracias por mantenernos despiertos y dejarnos de bobadas,éste es una pequeña parte del mangoneo que ha campado a sus anchas en éste municipo.
    Quien no lo quiere ver, que se lo haga mirar.

    ResponderEliminar