jueves, 22 de abril de 2010

"CITAS TEXTUALES, PLENOS nº 4 del 2009 y nº 4 del 2005"

Primero, me gustaría agradecer a los representantes políticos de CIU por defender los derechos de los ciudadanos. Aquí os dejo algunas citaciones textuales de los plenos nº 4 del 2009, y nº 4 del 2005, donde se reflejan las irregularidades del equipo de gobierno actual, irregularidades que  fueron acusadas por el PSC en el año 2005 cuando estaba en la oposición, aunque con una gran diferencia, las irregularidades que se estan cometiendo las podemos elevar a la máxima potencia.

GRACIAS, Sr Quim  Vidal  de CIU por sus intervenciones !!
No puedo decir lo mismo del señor JOAN CARLES ROBERT POYATOS del PSC, sigue pensando que es DIOS TODOPODEROSO y que los ciudadanos somos IDIOTAS.
Me gustaría lanzar un consejo al Sr POYATOS, "Primero aprenda a hablar y después piense la manera de mentir a los ciudadanos. Por mas que quiera confundir a los ciudadanos con sus largas explicaciones pero sin contenido.....si no aprende a hablar y no aumenta su vocabulario, desgraciadamente seguiremos pensando que es usted un prepotente. Prepotencia que utiliza para ocultar su gran  ignorancia. 

Tampoco puedo decir lo mismo de nuestro actual EXCELENTÍSIMO-ALCALDE-PRESIDENTE-TASADOR Jordi Sánchez i Bolsona, PSC.  
En el año 2005, cuando estaba en la oposición, acusaba al consistorio de irregularidades. Estas acusaciones las ha puesto en práctica, elevadas a su máxima potencia, desde el año 2007 cuando pudo sentarse en el trono que tanto dinero le ha costado, o mejor dicho que nos está costando a todos los ciudadanos.
Me gustaría dejar otro consejo para nuestro querido alcalde. Cuando se retire o le retiren, dedíquese a lo que quiera o a lo que le dejen, pero como actor, NI LO INTENTE. Aunque se crea que es bueno o lo que le digan los que le rodean, mienten!. No he visto persona o actor mas malo. A usted le supera hasta la madre de Almodóvar.

En el año 2005, en el pleno del mes de abril, nuestro actual ALCALDE-PRESIDENTE-TASADOR, afirma que:

     "El que primer s’ha de fer és que vostè no utilitzi l’Alcalde fent-li aquest compromís, perquè l’Alcalde és la màxima autoritat del Consistori i el que no pot fer l’Alcalde és fer el ridícul, perquè el que surt al fulletó no està aprovat en lloc."

     "El que és intolerable és que als ciutadans ens tractin de primera i de segona"

     "Per tant, allà vostè amb aquesta il·legalitat"

     "Els ciutadans veuen que això s’ha convertit amb l’exèrcit del Pancho Villa i ....I això és molt greu, perquè ens situa ciutadans de primera i de segona."

     "Els ciutadans que són honests i que paguen la zona blava no es mereixen aquest tracte ..."

     "Per tant, senyor Vaqué, jo ja no li dic que es posi les piles, sinó que legalitzi la situació"
 
     "Li permeto que faci les consultes oportunes, però si legalment no s’ha de pagar hi ha una emissora municipal que serveix per anunciar als ciutadans quina és la situació."

     "Jo ja he demanat una còpia del contracte"

También formula las siguientes preguntas acusadoras de irregularidades de la ZONA AZUL en el mismo pleno del año 2005:


     "senyor Vaqué, hi ha una pròrroga?"
 
     "Hi ha un Decret fet?"
 
     "Amb quina legalitat avui les persones que estan fent la seva feina de zona blava, estan legals?"  

     "Paga tothom les sancions?"
 
__________________________________________________

PLENO nº 4 con fecha 25 de marzo del 2009

Sr.Vidal: Bé, tornem a passar per Ple la conseqüència d’un error material, com és habitual amb aquest govern, que ens passen tot ple d’errors materials com el pressupost dos mil nou, que estava tot ple d’errors o les Juntes de Govern Local que també hem examinat un conjunt d’errors i podríem sumar el munt d’errors que ens porten als plens i que ens trobem en Juntes de Govern Local i per no parlar dels decrets. Aquest error material fa referència a les taxes, al preu de la zona blava, i el més greu d’aquest error és que s’ha estat cobrant un preu a la zona blava que no estava reflectit a la taxa municipal. O sigui, s’ha estat cobrant durant mig any un preu que no estava reflectit dins les taxes municipals que vam aprovar al mes d’octubre i bé, fins ara aquest equip de govern no s’ha adonat. Jo espero que posin fil a l’agulla ja i deixin de passar errors materials i tornar a aprovar punts que ja s’han aprovat anteriorment.

La senyora Ana Maria Gonzaléz parla fora de micròfon.

Sr.Sànchez: Ana, el Joan Carles vol aclarir aquest punt.

Sr.Robert: Gràcies senyor Alcalde. Jo el que voldria deixar constància aquí és que d’error material no n’hi ha hagut, sinó que aquí el que passa és una modificació de l’ordenança. Una cosa és que  haguéssim pogut portar aquesta ordenança tal i com està ara a l’inici de quan es van aprovar les ordenances que era a final de l’any passat i l’altra és que ho portem ara com a modificació; això encara ho podríem entomar. Ara bé, es tracta d’una modificació d’una ordenança i no es canvien els preus, tal com estan dient els tècnics municipals, l’única cosa és que es reordena una mica les zones que afecten a la zona blava. Res més, és una modificació de l’ordenança, com totes les coses en aquesta vida que es poden modificar i si és per millorar, doncs per descomptat no cal dir que així ho fem; per tant, és una modificació pura i simple d’una ordenança.

Sr.Vidal: Només una cosa Joan Carles, el que dius tu em sembla molt bé, però és que això ho vam aprovar el vint-i-tres d’octubre de dos mil vuit i com que hi ha una errada ho passem ara i ja està, és l’únic que he dit. Ho vam aprovar per comissió informativa el vint-i-tres d’octubre i ho passeu ara quan ja hi ha hagut una aprovació de taxes que van passar abans de fi d’any.
_________________________________________

PLENO nº 4 con fecha 25 de abril del 2005

Sr Sánchez: .....Segona qüestió, zona blava. El que és intolerable és que als ciutadans ens tractin de primera i de segona. Vostè ha de donar resposta al perquè existeixen unes targetes d’abonament que diu a més que acaba el disset de març. Vàries consideracions, senyor Vaqué.
 Primera, això és il·legal. Per tant, allà vostè amb aquesta il·legalitat. Però, és més greu, perquè els ciutadans veuen que això s’ha convertit amb l’exèrcit del Pancho Villa i si estàs a bé amb l‘ADM, el senyor Parera reparteix targetes a qui li convé. I això és molt greu, perquè ens situa ciutadans de primera i de segona. Ciutadans que paguen religiosament perquè s’ho creuen, la zona blava.
Però encara és més greu senyor Vaqué, perquè si resulta que un cotxe està tot el dia estacionat, la zona blava no serveix per res, ja que donant aquesta targeta s’anul·la la zona blava.
La zona blava té una virtut i és que hi hagi rotació i no estacionament de tot el dia d’un cotxe. Això no és una zona blava, sinó un estacionament privat a la via pública. I això és molt greu. I a més, gratuïtament. I a més sé que han corregut fotocòpies, ja que avui dia es poden fer fotocòpies a color plastificades. Doncs, d’això n’està ple. Jo personalment he trepitjat Mossèn Jaume Soler, Bonjoch i ja no vaig voler continuar, perquè era un escàndol, i a Segur a l’Avinguda Catalunya.
Els vots es poden guanyar de moltes formes, ADM, però no així. Això és de qualitat molt baixa, actuar així políticament. I els ciutadans que són honests i que paguen la zona blava no es mereixen aquest tracte. Si ens ho creiem i la posem, doncs, la respectem tots i no uns sí, i els altres no. Per tant, a més a més aquesta targeta encara està sent utilitzada i allà posa fins el disset de març.
Ahir a la Junta de Portaveus, vaig demanar un contracte de l’empresa que està avui vigent amb aquest servei.
La meva pregunta és, senyor Vaqué hi ha una pròrroga? Hi ha un Decret fet?
Amb quina legalitat avui les persones que estan fent la seva feina de zona blava, estan legals?
Paga tothom les sancions? Miri si n’hi ha de coses que al seu departament no funcionen. Per tant, senyor Vaqué, jo ja no li dic que es posi les piles, sinó que legalitzi la situació.  
..........I una pregunta que m’he deixat de fer de la zona blava és si avui és necessari pagar la zona blava.
I no cal que em respongui ràpidament. Li permeto que faci les consultes oportunes, però si legalment no s’ha de pagar hi ha una emissora municipal que serveix per anunciar als ciutadans quina és la situació. Jo ja he demanat una còpia del contracte ahir a la Junta de Portaveus i espero tenir-la el més aviat possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario