sábado, 17 de abril de 2010

ZONA AZUL....CONCLUSIONES

ZONA BLAVA, CONCLUSIONS (sense fer grans al.lusions a les ORDENANCES FISCALS)

1. Poca transparència de la mercantil LOGÍSTICA INTEGRAL URBANA-PARKINGS (S.L  o  S.A). Com és d'esperar, s'ampararan en "l'error material."

2. Malversació de Fons Públics. I Molts!!

3. Publicacions d'ACORDS en Diaris Oficials ABANS de la seva APROVACIÓ.

4. Casualment, el Coordinador de Via Pública que emet informe per a la regulació d'ESPAIS, HORARIS i TARIFES és l'EX- REGIDOR de Via Pública en l'anterior legislatura (2003-2007) i miltant d'ADMC, Enric Vaqué Font. Durant els anys que va ocupar el càrrec no va tenir temps de proposar l'infome emès en el 2008. Pobre Home!!!

5. Manca "donar compte a l'empresa concessionària" en moltes de les actes de Plens i Juntes de Govern Local. Quan és en benefici propi i NO municipal, és normal oblidar-ho!

6. Poca TRANSPARÈNCIA, per no dir GENS.

7. ESTAFA per a molts ciutadans que a més de pagar les taxes de l'horari, alguna vegada ha estat sancionat per no tenir l'acreditació de pagament (TICKET) amb la POSTERIOR MULTA per INFRACCIÓ. Les reclamem? NO! LA CIUTADANIA HEM DE PARTICIPAR, encara que només sigui pagant!!!!

8. L'horari aprovat pel pagament d'aparcament d'aquesta modalitat i l'horari marcat en els parquímetres i plafons publicitaris NO COINCIDEIX. La racaptació d'aquestes hores on va a parar?

9.  ESTAFA (o potser és això la PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER A ELLS) en els 0,20 € com a pagament pels calafellncs. Ja que en les ordenances fiscals 2008 consta clarament en el seu apartat lV "DEUTE TRIBUTARI" en el seu apartat 6, diu:
      "EXEMPCIÓ DE LA TAXA: VEHICLES AMB IMPOST DE CIRCULACIÓ A CALAFELL ESTACIONAMENT GRATUÏT"
AQUEST PUNT, NO S´HA PUBLICAT EN ELS DIARIS OFICIALS, NOMÉS APAREIX REFLEXAT EN  LA PUBLICACIÓ DE LES ORDENANCES MUNICIPALS 2008.(si les demanes i les pagues). 
Demanant per instància les ORDENANCES FISCALS 2008 amb el CORRESPONENT PAGAMENT de 15,20 € a CAIXA TARRAGONA, L'AJUNTMENTet dona un plec de 250 fulls aprox. on apareix reflexada aquesta informació.
Això és el que el nostre equip de govern I SOBRETOT l'Excel.lentíssim-Alcalde-President-Tasador, J.C Robert POYAtos i l'advocat-mamellad'or Carles Rión anomenen i recalquen contínuament  "AMB TOTAL RIGOROSITAT, LEGALITAT I TRANSPARÈNCIA!!!"

 
10. L'any 2005, un dia abans de la finalització del contracte amb aquesta mercantil, amb una durada de 4 mesos, apareixen 3 al.legacions. Una de la mateixa empresa LOGÍSTICA INTEGRAL URBANA_PARKINS S.L i dues mes del partit (llavors a l'oposició ) PSC.

AQUEST FET, ENS VA FER SOSPITAR QUE EL PARTIT SOCIALISTA DE CALAFELL JA TENIA RELACIÓ AMB ELS MEMBRES DEL PARTIT QUE GESTIONAVEN TOT EL REFERENT A LA VIA PÚBLICA. EL PARTIT ADMC I EL "FULL POWER" MANEL ROMERO i L'INCANSABLE JOSEP PARERA.

I moltes altres irregularitats que segurament els lectors del blog aniran detectants a mida que es vagin informant.
Us animo a PARTCIPAR, però en el seu més ampli significat!!!!!

2 comentarios:

  1. Es la primera vez que leo este blog y la verdad, vaya huevos teneis! Juntaros con los del blog de segur. Será la BOOOMMMBBAAAA!!!

    ResponderEliminar
  2. Ánimo! A ver si admiten a Garzón y los ponen a todos en el paredón.

    ResponderEliminar