sábado, 24 de abril de 2010

NOTÍCIA: Policia local, sindicalistes, Peticions i Conveni


Després de llegir la notícia publicada a:
http://www.penedes21.cat/index.php?command=show_news&news_id=369, hem decidit publicar el seguiment d'aquest departament, des de juliol del 2007. Ens INDIGNA llegir els comentaris d'aquest policia local on demana, sobretot, la revisió salarial de la Policia Local de Calafell. QUIN COLLONS TENS ANTONIO ROBLES? COM TENS LA CARA DE MENTIR FINS I TOT A LA PREMSA? Suposem que NO VOLDRÀS LA TEVA REVISIÓ SALARIAL, NO? Ets un dels privilegiats del consistori. Ets policia Local del departament de tràfic i MA DRETA del SERGENT Enrique Maria Domínguez qui et permet canviar l'uniforme del departament de tràfic un cop finalitzada la teva jornada laboral per l'uniforme del departament d'Unitat de Seguretat Ciutadana i així cobrar les hores extres (24 €/hora). A més cal recordar que aquest Sergent, juntament amb els companys de la mateixa categoria i l'INSPECTOR, estan denunciats per la manca de titulació, entre d'altres fet irregulars, il.legals o penals. QUIN ES L'OBJECTIU D'AQUESTA NOTÍCIA? Antonio Robles, ets coneixedor de la il.legalitat del conveni d'aquest Ajuntament dels anys 2006-2009. Ets coneixedor de les multiples interpretacions del conveni segons el nom i cognoms de la persona treballadora. Ets coneixedor dels diferents tractes del personal de l'ajuntament. Ets coneixedor dels acomiadaments irregulars per interessos dels teus superiors. Ets coneixedor que el NOMBRE DE TREBALLADORS del consistori NO ÉS EL QUE ES PUBLICA EN ELS DIARIS OFICIALS. Ets coneixedor de tantes .... que continuo dient, QUIN COLLONS! (amb perdó) 

- On està l'aplicació del VIÈ CONVENI COL.LECTIU de Catalunya?

- Quina OPOSICIÓ HAS PASSAT per SER FUNCIONARI?

- Per que ets membre dels TRIBUNALS de SELECCIÓ en les PROVES PRESSUMPTAMENT OFICIALS per ser nomenats FUNCIONARIS DE CARRERA?

- I dels SEGUIMENTS I PERSECUCIONS, QUE EN PENSES?

- I de les CONTRACTACIONS de policies sense haver estat a l'escola oficial de policies?


NOTÍCIA ...................................................

Calafell
Els treballadors de l'ajuntament no aniran a la vaga després d'obtenir el compromís de l'alcalde d'avançar amb el conveni

01 d'abril de  2010
Estefanía Pérez
                                                                                                                 Antonio Robles
Els delegats sindicals de l'ajuntament de Calafell han decidit aturar l'inici de la vaga indefinida previst per aquesta Setmana Santa, després de que dilluns hagin obtingut el compromís del l'alcalde, Jordi Sánchez, de presentar-los una proposta de conveni després d'aquests dies festius. Així, els delegats entenen que la negociació del conveni s'ha desbloquejat i volen donar un vot de confiança a aquest compromís.



El dilluns els delegats de l'ajuntament van tenir una reunió amb l'alcalde de Calafell i li van explicar els motius que els havien dut a plantejar-se l'inici d'una vaga indefinida. Aquests motius eren, principalment, el bloqueig de les negociacions del nou conveni pel funcionariat de l'ajuntament per part de la pròpia directora de Recursos Humans, Núria González, segons denunciava en aquest diari Antonio Robles, representant sindical de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF).

Jordi Sánchez es va comprometre llavors a que l'ajuntament presentarà una proposta de conveni als treballadors després de Setmana Santa i, a més, a canviar l'assessora de la mesa de negociació, que en aquest cas és la mateixa Núria González. Un cop els treballadors tinguin la proposta, l'alcalde s'ha compromés també, segons Robles, a reprendre les negociacions una setmana després.



Entre les peticions més destacades dels treballadors per a aquest nou conveni es troben la creació de places fixes a l'ajuntament, la revisió salarial de la policia local i el cobrament del sou íntegre quan un treballador està de baixa laboral, tal i com ja consta en l'actual conveni, tot i que, segons Robles, no s'està acomplint.

No hay comentarios:

Publicar un comentario