jueves, 17 de junio de 2010

ALFONSO PEÑA PÉREZ, MANO DERECHA DE ROMERO (ADMC) Y RESPONSABLE DE CEMSSA (GRAMEPARK II)

                                              ALFONSO PEÑA PÉREZ.
        -Coordinador de Áreas.
        -Responsable de ADMC Informa.
Según la revista nº 5 de ADMC INFORMA, Alfonso Peña ocupa el cargo de COORDINADOR DE ÁREAS del partido. Es evidente que Romero está formando, desde hace años, a esta persona para que pueda ocupar en un futuro próximo, el cargo que el señor Romero ocupa actualmente en el Ay-untamiento, COORDINADOR GENERAL DE ÁREAS.

Alfonso Peña, cambió su profesión de conductor y transportista de productos farmacéuticos con destino al sur de la Península, por un contrato de 6 meses como técnico de grado medio en el Departamento de Medio Ambiente del Ay-untamiento de Calafell (25 de febrero al 25 de agosto del 2008). Recordemos que el regidor de dicho departamento era Josep Parera Ribell de ADMC y el COORDINADOR DE ÁREAS del consistorio MANEL ROMERO del también maldito partido de ADMC.

La retribución salarial  que se aprobó para la ocupación de la plaza de técnico de Medio Ambiente, así como la titulación requerida, por convenio, para ocupar dicha plaza:


  1. El complemento de destino es superior a lo establecido en el convenio del Ay-untamiento para los años 2006-2009. Se ha doblado.

  2. Para ser técnico de grado medio, tiene que estar en posesión de , como mínimo, una diplomatura. Evidentemente, tiene que tener un amplio conocimiento para el cargo y el área al que pertenecerá.
Durante este tiempo,las personas que se acercaron al departamento de medio ambiente, dudamos muchísimo que lo vierais trabajando por allí. Seguramente, igual que nosotros, os lo encontraríais con RAQUEL BEJARANO, militante y candidata para las elecciones municipales del año 2007 por el partido de ROMEROADMC, andando por las calles con papeleo debajo del brazo, organizando y preparando las actividades veraniegas de alquiler, cesión de espacio......

En este mismo año, se aprobó la gestión de las actividades veraniegas, referentes a la utilización de la playa (hamacas, patines, sombrillas....) a favor del departamento de medio ambiente. Aquí empezó a prepararse el camino para la creación oficial de la "SUPUESTA EMPRESA MUNICIPAL CEMSSA". (mayo 2008)

A pesar de haberse acordado la contratación de Alfonso Peña Pérez, por un contrato de Obra y servicio, con una temporalidad de 6 meses, ACTUALMENTE, SIGUE TRABAJANDO y cobrando de nuestras ARCAS.

Alfonso Peña, es el responsable de la empresa municipal CEMSSA a la que se le está delegando demasiadas contrataciones y gestiones municipales obscuras. Posibles Irregularidades ya conocidas por un gran sector de la ciudadanía.

LA DELEGACIÓN, TRASPASO O CREACIÓN DE CEMSSA, IMPLICA LA NO INFORMACIÓN INSTITUCIONAL QUITÁNDONOS OTRO DE NUESTROS DERECHOS.

CALAFELL, UN MUNICIPIO INDEPENDIENTE TODO EL AÑO ! !
  
¿ SINDICALISTAS, DONDE ESTÁIS ?    
DOCUMENTACIÓN INSTITUCIONAL Y PUBLICACIONES EN BOP TARRAGONA Y DOGC...........................................................

ACTA Nº 4, PLENO de la CORPORACIÓN.  28 de febrero del 2008

5.23 DONAR COMPTE AL PLE DEL DECRET 827/2008, DE 22 DE FEBRER, RELATIU A LA CONTRACTACIÓ LABORAL, PER MÀXIMA URGÈNCIA DEL SR. ALFONSO PEÑA PEREZ, COM A TÈCNIC DE GRAU MIG, AL DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT I SERVEIS CONTRACTATS.
El Tinent d'Alcalde, amb delegació genèrica en matèria de Serveis Interns, en data 22 de febrer de 2008, ha dictat la resolució, del contingut literal següent:

"DECRET NÚM 2.008/827

Vist l’informe del Director de Medi Ambient, Serveis Contractats i Via Pública, NÚM.020, de data 22 de febrer de 2008, que consta a l’expedient, en el que manifesta que, “Amb motiu de la creació d’una empresa municipal de serveis a la que s’encomanarà inicialment el servei de lloguer dels diferents estris de platja, per tal de prestar el servei que fins ara estava prestat per una empresa privada Toldos Platja,SCP.

Que, per aquest servei es requereix personal que no està contemplat a la plantilla de l’Ajuntament, al ser un servei de nova creació, i atesa la proximitat de Setmana Santa, per tal de posar-lo en marxa, cal que, amb caràcter de màxima urgència, efectuar la contractació d’una persona, per dur a terme les tasques administratives i de gestió de recursos humans per a començar a organitzar el servei, així com la gestió de les activitats encomenades a la futura empresa municipal de serveis, que són urgents, per la qual cosa, cal disposar de personal qualificat per tal de gestinar aspectes com cotractació, nòmines, administració ordinària i altres.

Que un cop examinats els currículums de personal disponible obrants al Departament de Recursos Humans, per tal d’estudiar els més addients per les necessitats de l’empresa, es proposa la contractació del senyor ALFONSO PEÑA PEREZ, amb caràcter de màxima urgència, a partir del dia 25 de febrer de 2008.”

Vist el que disposen els art. 16 i següents, i l’art, 94 del Decret 214/90, de 39 de juliol, pel que s’aprova el Reglament del Personal de les entitats locals, pels quals es regula la contractació de personal laboral.

Atès el que disposa l’art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, sobre els contractes d’obra o servei determinat, i vist l`’art. 15, 1, a) del Real Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel que s’aprova el Text refòs de la Llei de l’Estatut dels Treballadors, en el sentit de què, el contracte de treball podrà concertar-se per a una obra o servei determinat, i que la seva execució, encara que limitada en el temps, és de duració incerta.

Vist l’art. 12, 1) del conveni col.lectiu del personal laboral al servei de l’Ajuntament de Calafell, per als anys 2006-2009, que preveu que respecte als contractes d’obra o servei determinat regulats a l’article 15.1.a) de l’Estatut dels treballadors, a més de la facultat de concertar-los per a les situacions previstes en la norma, amb caràcter enunciatiu i sense perjudici d’aplicar-se a situacions que hi tinguin analogia, seguidament queden identificades les feines, serveis i treballs que poden ser objecte d’aquesta modalitat de contractació, en el seu apartat c) regula que, quan una àrea, departament o regidoria tingui una tasca específica a realitzar que no pugui ser suficientment coberta amb el personal adscrit, i la seva durada, encara que amb naturalesa temporal, no es pugui concretar amb exactitud.

Vist l'art. 20.1 de l'esmentat D. 214/90, de 30 de juliol sobre la contractació de caràcter laboral que no es correspongui amb l'existència prèvia de les places previstes en la relació de lloc, no requereix la inclusió en l'oferta pública d'ocupació, i per a la contractació de personal no permanent, regiran les normes següents:

a) Consignació pressupostària suficient.

b) Observança del que preceptua l'art. 19,2 d'aquest Reglament Així mateix, l’art. 291,1 i 291.3 de la Llei 2/2003 de 28 d'abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya, disposa què, el personal interí i el personal laboral no permanent és seleccionat mitjançant convocatòria pública i pel sistema de concurs, llevat dels casos de màxima urgència, havent-se de la contractació en el BOP i en el DOGC i donar compte al ple en la primera sessió que se celebri.

Vist l’informe del Director de Recursos Humans, núm.116/2008, de 22 febrer, que queda unit a l’expedient.

Vist així mateix, que s'ha demanat l’informe d’Intervenció, sobre l’existència de consignació pressupostària, que igualment, queda unit a l’expedient.

Vistes les atribucions que em són conferides per Decret d'Alcaldia 3621/2007 de data 27 de juny de 2007.
RESOLC:

PRIMER.-Contractar laboralment, per màxima urgència, al senyor ALFONSO PEÑA PEREZ, mitjançant contracte d’obra o servei determinat, previst a l’art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, per un període de 6 mesos, amb efectes del dia 25 de febrer i fins el dia 25 d’agost de 2008, per ocupar el lloc de treball de Tècnic de grau mig, amb destí al Departament de Medi Ambient i Serveis Contractats.

SEGON.-Fixar unes retribucions assimilades al Crup A2, complement de destí 19, i un complement específic anual brut de 15.644,02 €, distribuïts d’acord amb la LPGE per a l’any 2008.

TERCER.-Publicar aquesta contractació al BOP i al DOGC, en compliment del que disposa l'art. 291,3 de la Llei 2/2003 de 28 d'abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.

QUART.- Tanmateix, se'n donarà coneixement al Ple de la Corporació en la primera sessió que tingui.

CINQUÈ.-Donar trasllat d’aquest acord a l'interessat, al Departament de Medi ambient i Serveis Contractats, al Departament d’Intervenció i Tresoreria municipals, a les seccions sindicals d’UGT, CCOO i CSI-CSIF, i SIC, així com, a la Gestoria que porta els assumptes de personal, pel seu coneixement i per tal de fer els tràmits precisos per fer efectiva aquesta contractació."

La Comissió Informativa de Serveis Interns per unanimitat proposa al Ple de la corporació:

Quedar-ne assabentats.
(deliberació)
El Ple de la Corporació per unanimitat acorda: Quedar-ne assabentats.
 
BOP TARRAGONA º 57 del 2008.......................................................
2008/2603 – AJUNTAMENT DE CALAFELL

Edicte
Es fa públic de conformitat amb el que disposa l'art. 291,3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el tex refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, la contractació de persona laboral no permanent, següent:


1. Per decrets del tinent d’alcalde amb delegació genèrica en matèria de Serveis Interns, de data 22 de febrer de 2008, s'han resolt.


PRIMER. Contractar laboralment, per màxima urgència, al senyor ALFONSO PEÑA PEREZ, mitjançant contracte d'obra o servei determinat, previst a l'art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, per un període de 6 mesos, amb efectes del dia 25 de febrer i fins el dia 25 d'agost de 2008, per ocupar el lloc de treball de tècnic de grau mig, amb destí al Departament de Medi Ambient i Serveis Contractats, fixant-se unes retribucions assimilades al Grup A2, complement de destí 19, i un complement específic anual brut de 15.644,02 euros, distribuïts d'acord amb la LPGE per a l'any 2008.


Calafell, 26 de febrer de 2008. --- El tinent d’alcalde delegat,
JOAN CARLES ROBERT I POYATOS.
 
DOGC Nº 5087 del 2008.................................................................
CALAFELL

EDICTE  de l’Ajuntament de Calafell, sobre contractació de personal laboral (codi: 08/008- RH).

Es fa públic de conformitat amb el que disposa l’art. 291,3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, la contractació de personal laboral no permanent, següent:

1-Per Decrets del Tinent d’Alcalde amb delegació genèrica en matèria de Serveis Interns, de data 22 de febrer de 2008, s’han resolt

PRIMER.-Contractar laboralment, per màxima urgència, al senyor ALFONSO PEÑA PEREZ, mitjançant contracte d’obra o servei determinat, previst a l’art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, per un període de 6 mesos, amb efectes del dia 25 de febrer i ins el dia 25 d’agost de 2008, per ocupar el lloc de treball de Tècnic de grau mig, amb destí al Departament de Medi Ambient i Serveis Contractats, ixant-se unes retribucions assimilades al Crup A2, complement de destí 19, i un complement especíic anual brut de 15.644,02 €, distribuïts d’acord amb la LPGE per a l’any 2008.
Calafell, 26 de febrer de 2008

JOAN CARLES ROBERT I POYATOS
Tinent d’alcalde delegat
PG-208449 (08.063.069)

2 comentarios:

  1. Otra Urgencia....... colocar a esta gente ha sido cosa urgente......

    ResponderEliminar
  2. hablando de colocados por la cara, se dice, se habla, se comenta, que la gran regidora de via publica i seguretat, culta y preparada donde las haya, (licenciada ella en hacer tortilla de papas sin cebolla)ha colocao a su hermano, con un coeficiente intelectual similar, de encargado del recinto municipal con un sueldo bastante digno, acompañado por varios pluses bien merecidos por su dedicacion y maneras, supongo que vosotros que teneis bastante mas informacion que el resto de los contribuyentes amargados, nos podreis aclarar un poco este capitulo mas de las miserias de nuestra españa caciquera.
    Muchas gracias

    ResponderEliminar