martes, 8 de junio de 2010

PODRIAMOS ESTAR PAGANDO EL ALQUILER De la SEDE de ADMC de Calafell Pueblo CON FONDOS PÚBLICOS

      ¡ FUERA, YA !

Estamos un poco cansados de toda esta farsa. De la prepotencia en la que se está actuando. Cansados de los contínuos insultos contra los ciudadanos y ciudadanas de manera indirecta, sin utilizar palabras de forma oral, simplemente escritas, publicadas e impresas en los boletines que reparten y recibimos cada uno de nosotros en nuestras casas mensualmente.

Humillación, es el recibo mensual que reparten y recibimos. Por estos recibos, no pagamos con dinero como el IBI, pagamos con algo que nunca hemos puesto a la venta y nos estan robando poco a poco. ESTAMOS HABLANDO DE LA DIGNIDAD. Palabra que carece de significado para muchos de ellos, para nuestros políticos y su comidilla, pero sobretodo para "el JEFE", como lo llaman en la policia local de Calafell. ESTAMOS HABLANDO DE MANEL ROMERO CATALAN.

Repasando unas actas de las JGL del año 2008, nos encontramos con la núm 45, celebrada el dia 12 de noviembre donde se cita textualmente: 

19. PROPOSTA DE FORMALITZACIÓ DEL CONTRACTE D'ARRENDAMENT A FAVOR DE L'AJUNTAMENT DE CALAFELL, PER AMPLIACIÓ DEL JUTJAT DE PAU, DEL LOCAL UBICAT AL CARRER BAIX PENEDÈS, 1, DE CALAFELL
Vista la proposta realitzada pel regidor de l'Àrea de Territori, el 3 de novembre de 2008, en relació a la necessitat i conveniència d'arrendar el local, propietat dels senyors Maria Cristina Hermoso Santacruz i Benedicto Vilaplana Escuer, amb una superfície de 73 m2, situat al carrer Baix Penedès, 1, de Calafell, per a l'ampliació del Jutjat de Pau, a la vista de la petició del Jutge de Pau de Calafell, formulada mitjançant escrit de 11 de juliol de 2008

Vista la proposta del contracte per l'arrendament de l'esmentat local situat al carrer Baix Penedès, 1, de Calafell, annexat al present expedient i que es troba conforme.

Atès que en l'esmentada proposta de contracte d'arrendament, la clàusula primera disposa que el termini de vigència del present arrendament es començarà a comptar el dia 1 de novembre de 2008 i que el temps de duració d'aquest contracte serà de cinc (5) anys.

Atès que la clàusula segona fixa el preu del lloguer en quatre-cents euros (400 €) més el 16% d' IVA mensuals.

Atès que l'import total del lloguer per l'arrendament del local per l'exercici 2008 ascendeix a la quantitat de 928 €, IVA inclòs.

Atès que el local ha estat ocupat per l'Ajuntament des de l'u de juliol de 2008 fins a data d'avui per tal d'efectuar obres d'acondicionament, es pacta una compensació econòmica de 1.600 €, més el 16 % d'IVA, que es pagarà d'un sol cop, juntament amb el primer rebut corresponent al mes de novembre.

Vist l'informe favorable emès pel departament d'Intervenció número 4091/08, els quals s'adjunten a a quest expedient administratiu.

D'acord amb l'article 4.1.p de la Llei 30/2007, de Contractes del Sector Públic, estan exclosos de l'àmbit d'aquesta Llei els següents negocis i relacions jurídiques: els contractes de compravenda, donació, permuta, arrendament i altres negocis jurídics anàlegs sobre Béns immobles, valors negociables i propietats incorporats.

L'esmentat article 4, en el seu apartat segons disposa que els contractes, negocis i relacions jurídiques i numerats a l'apartat anterior es regulen per les seves normes especials i s'han d'aplicar els principis d'aquesta llei per resoldre els dubtes i les llacunes que es pugin presentar.

Vist el que disposa l'article 22.2.n) de la Llei 7/1985 Reguladora de les Bases de Règim Local.

La Junta de Govern Local, de conformitat amb la proposta del regidor de l'Àrea de Serveis Interns, per unanimitat acorda:

PRIMER.- APROVAR la proposta de contracte d'arrendament i la seva formalització a subscriure entre l'Ajuntament de Calafell i els senyors Maria Cristina Hermoso Santacruz i Benedicto Vilaplana Escuer relatiu al local situat al carrer Baix Penedès, 1, de Calafell, per a l'ampliació del Jutjat de Pau.

SEGON.- AUTORITZAR el pagament del lloguer del local de referència pels mesos de novembre i decembre de 2008 de 928 €, IVA inclòs.

TERCER.- AUTORITZAR el pagament en concepte de compensació econòmica, per haver ocupat el local des de l'u de juliol de 2008 fins a data d'avui per les obres d'acondicionament, de 1600 € IVA inclòs.

QUART.- Facultar àmpliament al senyor Alcalde per a la formalització en temps i forma escaient del pertinent contracte a subscriure.

CINQUÈ.- Advertir que el termini de vigència del present arrendament es començarà a comptar a partir del dia 1 de novmebre de 2008 i el temps de duració d'aquest contracte serà de 5 anys.

SISÈ.- Que aquest import sigui inclòs en el Pressupost Municipal per l'any 2009, condicionant l'adjudicació a l'existència de crèdit adequat i suficient per finançar les obligacions derivades del contracte.

SETÈ.- Donar compte al Ple en la propera sessió que realitzi.
______________________________________________________________

Al terminar de leer el punto 19 de la orden del día (texto superior acta nº 45), nuestras cabezas empezaron a llenarse de preguntas sin respuestas.....

¿OBRAS EN EL JUTZAT DE PAU?

¿COMPENSACIÓN ECONOMICA POR LAS OBRAS? ¿SOLO 1.600 €?

¿PORQUé NO SE NOMBRA LA CANTIDAD QUE SE ESTABA PAGANDO POR EL ALQUILER HASTA LAS SUPUESTAS OBRAS?

¿Porqué nombran a los propietarios? Con una simple modificación del contrato firmado anteriormente hubiera sido suficiente.

¿Nueva temporalidad de contrato?

¿Porqué alquilar si el ayuntamiento posee locales tal como se puede observar en otras actas donde se acuerdan los pagos a Fincas TomÁs como administrador de las fincas donde se ubican los locales "supuestamente" públicoso municipales?

Demasiadas preguntas, demasiadas dudas. Así que la curiosidad, pudo mas. Cogimos el coche y nos desplazamos hasta la Calle Baix Penedés situada en Calafell Pueblo.
OOOOOOhhhhhhhhhh!  !AAAArrrrrgggg!


En la calle Baix Penedés nº 1 hay 3 locales. 1-A, 1-B y 1-C.
- En el 1-A se situa el "jutjat de Pau".
- El 1-B está cerrado.
- Y en el 1-C está ubicada la SEDE de ADMC.


NO PUEDE SER, NO SERAN CAPACES! !


Volvimos a casa en busca de las revistas publicadas, EDITADAS Y REPARTIDAS por ADMC, bueno repartidas.....
En las revistas consta que el local de la sede está ubicado en la calle Baix Penedés nº 2, local. Sin pensarlo, volvimos al lugar para comprobar que había en el nº 2 de dicha calle, y .....


                      OOOOhhhhh !      AAAAarrrrrggggg !

En la calle Baix Penedés nº 2, se encuetra la fábrica de HELADOS de la mercantil DOC ITALIA, una de las empresas del actual presidente del FÓRUM de comerciantes de Calafell.


Pero... las fechas del contrato coinciden con la inaguración de la nueva sede de ADMC de Calafell Pueblo! !

INCREÍBLE, PERO CIERTO. REBUSCADO, PERO REAL.

QUE CADA UNO SAQUE SUS PROPIAS CONCLUSIONES ! ! !


SI ALGUIÉN SE ATREVE O QUIERE INFORMAR A LA FISCALÍA O A LOS MEDIOS DE COMUNICACIÓN DEL PRESUNTO DELITO QUE SEPA QUE NOSOTROS SOMOS SOLIDARIOS.

MAÑANA PUBLICAREMOS LAS FOTOS DEL LUGAR, AUNQUE INVITAMOS A TODOS QUE SE ACERQUEN PARA VER QUE AQUÍ NO SE MIENTE.

1 comentario:

  1. jejejeje el 1 C y lo colocan como el Nº 2 que es otra dirección,,, son unos fenómenos y desde Urbanismo, Vía Pública, desde Correo, desde la Diputación a la hora de cobrar el IbI, Hacienda para los ingresos al arrendador, Seguridad ciudadana todos ,,, absolutamente todos Ciegos,,,, y en el pais de los ciegos el "tuerto" es el rey.

    ResponderEliminar