domingo, 27 de junio de 2010

Y SEGUIMOS CON LOS "PRESUNTOS" TRATOS DE INFLUENCIAS PSC-ADMC CONTRATANDO FAMILIARES DIRECTOS

JOSEP REIG
Según la revista publicada por el partido de ADMC, el señor Reig es:
Responsable Área de Logística
Partido ADMC

Fue Candidato Nº 13 en las listas de las elecciones municipales 2007 por el partido de ADMC




Josep Reig, militante del partido ADMC y candidato nº 13 en las listas presentadas por dicho partido para las elecciones  municipales del 2007, fue presentado como responsable de la "ÁREA LOGÍSTICA",en una de las últimas revistas publicadas y repartidas por el municipio junto con el Boletín del Ay-Untamiento.

La CARRERA PROFESIONAL de su hijo LLUÍS REIG, empezó cuando su padre, Josep Reig, aceptó el puesto nº 13 de la lista presentada por el partido para las elecciones municpales celebradas el junio de 2007.

........................CARRERA PROFESIONAL DE LLUíS REIG........................

- BOP 25/05/2007 publica el acuerdo de la Junta de Gobierno Local celebrada el dia 2 de mayo del 2007, la contratación de Lluís Reig, por "acumulación de tasques" con efecto del 4 de mayo hasta el 30 de septiembre del 2007. Operario de mantenimiento del "Area de Serveis Personals". Firma Joan Mª Triadó.

- En el PLENO nº 13 del Ay-Untamiento celebrado el día 25/7/2007, por informe presentado por Constantí Ortega Francés (cargo de confianza que ocupó la plaza de "Director de Serveis Personals", se vuelve a publicar lo mismo. Se contrata a Lluís Reig por "acumulación de tasques" con efectos del 4 de mayo hasta el 30 de septiembre del 2007.

- En el PLENO nº 4 celebrado el 28/02/2008, se aprueba la contratación laboral por "máxima urgencia" de Lluís Reig, como operario de mantenimiento del departamento de cultura, con efectos desde el día 25 de febrero hasta el 24 de mayo del 2008.

- En BOP del día 07/03/2008 y en DOGC del día 10/03/2008, se publicó lo anterior.

- En BOP de 19/07/2008 se publica el nombramiento de LLUÍS REIG como FUNCIONARIO INTERINO, por máxima urgencia, con el cargo de operario de mantenimiento ubicado en el Departamento de Cultura, desde el día 5 de mayo del 2008.

PARA PENSAR Y REFLEXIONAR.............................................
- ¿Porqué se vuelve a publicar en el Boletín Oficial de la Provincia la misma contratación?

- ¿Qué interés podría tener el señor Constantí Ortega Francés para emitir el informe con petición de la contratación del Hijo de Josep Reig si ya ha estado aprobado a finales de la anterior legislatura?

- ¿Qué interés podría tener el señor Triadó a un mes vista de las elecciones municipales para contratar y publicar la contratación de Lluís Reig?

- ¿Porqué no se publica otra vez en el Boletín Oficial de la provincia la contratación que ha vuelto a ser aprobada en el pleno celebrado el día el 25/07/2007?

- ¿Podrían ser trueques para llenar las listas del partido de ADMC?

- ¿Podría darse el caso que el señor Romero pactara can Triadó (igual que hizo con el PSC) antes de las elecciones? ¿Podría ser esta una de las pruebas para desenmascarar el funcionamiento o la actuación de Romero, "el que No Deja Huella" dentro del consistorio?

- ¿Ninguno de ellos piensa en la igualdad entre los jóvenes de Calafell?

- Si el contrato anterior finalizaba el 24 de mayo, ¿porqué se vuelve a contratar con efectos a día 4 de mayo?

- ¿Porqué?  ¿Porqué?   ¿Porqué?...............................

Calafell, un municipio independiente todo el año.......! ! !

QUE CADA UNO SAQUE SUS PROPIAS CONCLUSIONES... ! !
_______________________________________________________________
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2371203
















__________________________________________________________
http://www.altanet.org/bop/pdf/2007/20070525.pdf#2007/6245
BOP TARRAGONA Nº 161 del 2007
25/5/2007
2007/6245 – AJUNTAMENT DE CALAFELL
Edicte
Es fa públic de conformitat amb el que disposa l'art. 291,3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, el personal laboral següent
- Per acord de la Junta de Govern Local de data 2 de maig de 2007, es va acordar contractar laboralment, per màxima¡ urgència, del senyor LLUÍS REIG PEREZ, com operari de manteniment i control d'equipaments a l'Àrea de Serveis Personals, mitjançant contracte d'acumulació de tasques, amb efectes de dia 4 de maig de de 2007 i fins el dia 30 de setembre de 2007, per tal d'atendre una acumulació de tasques d'aquella Àrea.

Calafell, 17 de maig de 2007. ---
El regidor delegat, Joan Maria Triadó.
__________________________________________________________
PLE DE L'AJUNTAMENT ACTA NÚM: 13
27/07/2007
9.4.- DONAR COMPTE DE L'ACORD DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 02/05/2007 DE CONTRACTACIÓ LABORAL, PER MÀXIMA URGÈNCIA, DEL SENYOR LUIS REIG PEREZ, MITJANÇANT CONTRACTE D'ACUMULACIÓ DE TASQUES, COM OPERARI DE MANTENIMENT I CONTROL EQUIPAMENTS, AL DEPARTAMEN DE SERVEIS PERSONALS.
La Junta de Govern Local en sessió ordinària de data dos de maig de 2007, adoptà entre d'altres l'acord del contingut literal següent:
"015.00.-PROPOSTA DE CONTRACTACIÓ LABORAL, PER MÀXIMA URGÈNCIA, DEL SENYOR LUIS REIG PEREZ, MITJANÇANT CONTRACTE D'ACUMULACIÓ DE TASQUES, COM OPERARI DE MANTENIMENT I CONTROL EQUIPAMENTS, AL DEPARTAMENT DE SERVEIS PERSONALS.

Vist l'informe emès pel senyor Constantí Ortega Francès, en qualitat de director de l'Àrea de Serveis Personals d'aquest Ajuntament, de data 2 de maig de 2007, que es transcriu a continuació:

"¨L’Ajuntament de Calafell té destinats als centres educatius de Calafell (Ceips Santa Creu de Calafell, Mossén Cinto Verdaguer, castell de Calafell i La Ginesta) quatre operaris de manteniment.

Atès que la matrícula d’alumnes té una progressió important, on a data 02/03/07, i seguint l’ordre del paràgraf anterior de 661, 537, 258 i 200 alumnes, a més 2 llars d’infants amb 148 alumnes, i un IES amb 901, amb total de 2.705 alumnes.

Atès la important tasca de manteniment que han de desenvolupar els quatre operaris de manteniment destinats als centres educatius.

Atès que l’ajuntament és responsable del manteniment dels centres, on l’atenció per l’augment de matrícula al CEIP Mossèn Cinto i Santa Creu, no es pot cobrir amb un sol operari de manteniment, obertura de les aules, portes d’accès al centre, manteniment general, i atès l’increment de peticions en el manteniment dels diferents espais municipals i en especial els Ceips, i que l’Ajuntament té l’obligació i la voluntat de donar un bon servei de manteniment

Atès que és necessària la contractació d’un/a operari/a de manteniment, per poder atendre les necessitats de l’augment dels diferents espais educatius, i que la tasca exigida a aquest/a treballador/a anirà més enllà de la de manteniment als Ceips, i és necessari que reuneixi uns requisits mínims indispensables i se’ls exigeixi una preparació mínima.

Que els currículums examinats, el que s’adequa més a les característiques del lloc de treball que es vol cobrir és el del senyor Lluís Reig Perez, el qual presenta els requisits professionals per a ocupar la plaça vacant, així com, la capacitat i aptituds necessàries per al desenvolupament de la tasca, i que, està disponible per a incorporació inmediata.

Proposo crear una plaça d’operari de manteniment, amb l’objectiu de donar suport als diferents centres educatius en funció a les necessitats dels mateixos, i la contractació del senyor Lluís Reig Pérez, per a cobrir-la.”

Vist el que disposen els art. 16 i següents i l'art. 94 del D. 214/90 de 30 de juliol, Reglament de Personal de les entitats locals, pel qual es regula la contractació de personal laboral.
Atès el que preveu l’art. 3, del R.D. 2720/98 de 18 de desembre, sobre els contractes eventuals per circumstàncies de la producció i vist l’art. 15 , 1, b), del R.D.l. 1/95 de 24 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l’Estatut dels Treballadors en el sentit de què el contracte de treball podrà concertar-se per una duració determinada i, quan l’acumulació de feines o increment concret de l’activitat Així ho exigeixi podrà tenir una duració màxima de sis mesos, dins d’un període de dotze mesos, comptats des del moment en què es produeixi.

No obstant a l'anterior, l'article 12.2 del Conveni Col·lectiu del personal laboral al servei de l'Ajuntament de Calafell pels anys 2006-2009, preveu que respecte al contracte d'acumulació de tasques i d'acord que estableix l’esmentat article 15.1.b) del text refós de l'Estatut dels Treballadors es disposa, que la durada màxima d'aquest contracte serà de 12 mesos dins un període de 18 mesos, es meritarà l'esmentada duració des del moment que es produeixi la causa justificada la celebració.

Vist l'art. 20.1 de l'esmentat D. 214/90, de 30 de juliol sobre la contractació de caràcter laboral que no es correspongui amb l'existència prèvia de les places previstes en la relació de lloc, no requereix la inclusió en l'oferta pública d'ocupació, i per a la contractació de personal no permanent, regiran les normes següents:
a) Consignació pressupostària suficient.
b) Observança del que preceptua l'art. 19,2 d'aquest Reglament.

Així mateix, l’art.. 291,1 i 291.3 de la Llei 2/2003 de 28 d'abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya, disposa què, el personal interí i el personal laboral no permanent és seleccionat mitjançant convocatòria pública i pel sistema de concurs, llevat dels casos de màxima urgència, havent-se de la contractació en el B.O.P i en el D.O.G.C i donar compte al ple en la primera sessió que se celebri.
Atès que per Decret de l’Alcaldia núm.4527/2005, de 27 d’octubre, es deleguen a la Junta de Govern Local, les atribucions en matèria de contractació de personal.

Vist l'informe del Director de Recursos Humans, núm. 198/2007, de 2 de maig, que s’uneix a l’expedient.
Vist l'informe de Secretaria Accidental, de 2 de maig, que s’uneix a l’expedient.
Vist l’informe d’Intervenció, sobre l’existència de consignació pressupostària per tal d’atendre aquesta contractació, que s’uneix a l’expedient.


La Junta de Govern Local, de conformitat amb la proposta del Regidor Delegat de Recursos Humans, per unanimitat acorda:

PRIMER.- Aprovar la contractació laboral, per màxima urgència, del senyor LLUÍS REIG PEREZ, com operari de manteniment i control d’equipaments a l’Àrea de Serveis Personals, mitjançant contracte d'acumulació de tasques, amb efectes del dia 4 de maig de de 2007 i fins el dia 30 de setembre de 2007, per tal d’atendre una acumulació de tasques d’aquella Àrea.
SEGON.- Fixar unes retribucions com operari de manteniment i control d’equipaments, Grup E, Complement destí 11, complement específic de 3838,23 € bruts anuals, distribuits d’acord amb la LPGE per a l’any 2007.
TERCER.-Publicar aquesta contractació al BOP i al DOGC, en compliment del que disposa l'art. 291,3 de la Llei 2/2003 de 28 d'abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
QUART.- Tanmateix, se'n donarà coneixement al Ple de la Corporació en la primera sessió que tingui.
CINQUE.-Donar trasllat d’aquesta resolució a l'interessat, a l'Àrea de Serveis Personals, al Departament de Recursos Humans, al departament d’Intervenció, al CUP, a les Seccions Sindicals d’UGT, CCOO i CSI-CSIF, així com. a la Gestoria J.Olano i Associats, S.L., que porta els assumptes de personal d’aquest Ajuntament, per tal de realitzar els tràmits precisos per fer efectiva aquesta contractació."

_________________________________________________________
PLE DE L'AJUNTAMENT ACTA NÚM: 4
28/02/2008
5.19 DONAR COMPTE DEL DECRET 848/2008, DE 22 DE FEBRER DE 2008, RELATIU A LA CONTRACTACIÓ LABORAL, PER MÀXIMA URGÈNCIA DEL SENYOR LLUÍS REIg PEREZ, COM OPERARI DE MANTENIMENT I CONTROL D'EQUIPAMENTS, PER UN TERMINI DE 3 MESOS, AL DEPARTAMENT DE CULTURA I EDUCACIÓ.
El Tinent d'Alcalde, amb delegació genèrica en matèria de Serveis Interns, en data 22 de febrer de 2008, ha dictat la resolució del contingut literal següent:

DECRET NÚM 2.008/828
Vist l’informe del Director de Serveis Personals, de data 20 de febrer de 2008, que consta a l’expedient, en el que manifesta que: “A causa de tenir el departament, llocs de treball de la plantilla en situació de vacants, no es pot atendre la totalitat de tasques i tràmits assignats, amb diligència, i això repercuteix en l’eficàcia i qualitat del servei, i què, per tal de poder subsanar aquesta situació, en el termini més breu possible, proposa la contractació del senyor LLUÍS REIG PEREZ, en el lloc de treball d’Operari de manteniment i control d’equipaments al Departament de Cultura i Educació, atès que ja ha prestat els seus serveis professionals en aquest departament, i ha mostrat la seva vàlua i capacitat, i per tant, no caldrà passar pel procès d’aprenentatge. Que, aquesta contractació la proposa com a mesura provisional, urgent i excepcional, per una durada de tres mesos, mentre l’Ajuntament pugui dur a terme els procediments pertinents per tal de donar una solució més estable i permanent a aquest problema de manca de recursos humans.”

Vist el que disposen els art. 16 i següents, i l’art, 94 del Decret 214/90, de 39 de juliol, pel que s’aprova el Reglament del Personal de les entitats locals, pels quals es regula la contractació de personal laboral.

Atès el que disposa l’art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, sobre els contractes d’obra o servei determinat, i vist l`’art. 15, 1, a) del Real Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel que s’aprova el Text refòs de la Llei de l’Estatut dels Treballadors, en el sentit de què, el contracte de treball podrà concertar-se per a una obra o servei determinat, i que la seva execució, encara que limitada en el temps, és de duració incerta.

Vist l’art. 12, 1) del conveni col.lectiu del personal laboral al servei de l’Ajuntament de Calafell, per als anys 2006-2009, que preveu que respecte als contractes d’obra o servei determinat regulats a l’article 15.1.a) de l’Estatut dels treballadors, a més de la facultat de concertar-los per a les situacions previstes en la norma, amb caràcter enunciatiu i sense perjudici d’aplicar-se a situacions que hi tinguin analogia, seguidament queden identificades les feines, serveis i treballs que poden ser objecte d’aquesta modalitat de contractació, en el seu apartat c) regula que, quan una àrea, departament o regidoria tingui una tasca específica a realitzar que no pugui ser suficientment coberta amb el personal adscrit, i la seva durada, encara que amb naturalesa temporal, no es pugui concretar amb exactitud.

Vist l'art. 20.1 de l'esmentat D. 214/90, de 30 de juliol sobre la contractació de caràcter laboral que no es correspongui amb l'existència prèvia de les places previstes en la relació de lloc, no requereix la inclusió en l'oferta pública d'ocupació, i per a la contractació de personal no permanent, regiran les normes següents:
a) Consignació pressupostària suficient.
b) Observança del que preceptua l'art. 19,2 d'aquest Reglament.
Així mateix, l’art.. 291,1 i 291.3 de la Llei 2/2003 de 28 d'abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya, disposa què, el personal interí i el personal laboral no permanent és seleccionat mitjançant convocatòria pública i pel sistema de concurs, llevat dels casos de màxima urgència, havent-se de la contractació en el B.O.P i en el D.O.G.C i donar compte al ple en la primera sessió que se celebri.
Vist l’informe del Director de Recursos Humans, núm. 119/2008, de 31 de gener, que queda unit a l’expedient.
Vist així mateix, l’informe d’Intervenció, sobre l’existència de consignació pressupostària, que igualment, queda unit a l’expedient.
Vistes les atribucions que em són conferides per Decret d'Alcaldia 3621/2007 de data 27 de juny de 2007.
RESOLC:

PRIMER.-Contractar laboralment, per màxima urgència, al senyor LLUÍS REIG PEREZ, mitjançant contracte d’obra o servei determinat, previst a l’art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, amb efectes del dia 25 de febrer fins el dia 24 de maig de 2008, per un terminio de 3 mesos, per ocupar el lloc de treball d’operari de manteniment i control d’equipaments, al Departament de Cultura i Educació.
SEGON.-Fixar unes retribucions com operari de manteniment i control d’equipaments, Grup E, complement de destí 11, i un complement específic anual de 4.181,23 € anuals, distribuïts d’acord amb la LPGE per a l’any 2008
TERCER.-Publicar aquesta contractació al BOP i al DOGC, en compliment del que disposa l'art. 291,3 de la Llei 2/2003 de 28 d'abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
QUART.- Tanmateix, se'n donarà coneixement al Ple de la Corporació en la primera sessió que tingui.
CINQUÈ.-Donar trasllat d’aquest acord a les interessades, al Departament de Cultura i Educació, al Departament d’Intervenció i Tresoreria municipals, a les seccions sindicals d’UGT, CCOO i CSI-CSIF, i SIC, així com, a la Gestoria que porta els assumptes de personal, pel seu coneixement i per tal de fer els tràmits precisos per fer efectiva aquesta contractació.

La Comissió Informativa de Serveis Interns per unanimitat proposa al Ple de la Corporació: Quedar-ne assabentats.
(deliberació)
El Ple de la Corporació per unanimitat acorda: Quedar-ne assabentats.

__________________________________________________________
BOP TARRAGONA nº 57 del 2008
7 - 3 - 2008
2008/2603 – AJUNTAMENT DE CALAFELL
Edicte
Es fa públic de conformitat amb el que disposa l'art. 291,3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el tex refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, la contractació de persona laboral no permanent, següent:

1. Per decrets del tinent d’alcalde amb delegació genèrica en matèria de Serveis Interns, de data 22 de febrer de 2008, s'han resolt.

SEGON. Contractar laboralment, per màxima urgència, al senyor LLUÍS REIG PEREZ, mitjançant contracte d'obra o servei determinat, previst a l'art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, amb efectes del dia 25 de febrer fins el dia 24 de maig de 2008, per un terminio de 3 mesos, per ocupar el lloc de treball d'operari de manteniment i control d'equipaments, al Departament de Cultura i Educació, fixant-se unes retribucions com operari, grup E, complement de destí 11, i un complement específic anual de 4.181,23 euros anuals, distribuïts d'acord amb la LPGE per a l'any 2008.

Calafell, 26 de febrer de 2008. --- El tinent d’alcalde delegat,
JOAN CARLES ROBERT I POYATOS.

_________________________________________________________________
Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya   Núm. 5087
10.3.2008
SEGON.-Contractar laboralment, per màxima urgència, al senyor LLUÍS REIG PEREZ, mitjançant contracte d’obra o servei determinat, previst a l’art. 2, del RD 2720/98, de 18 de desembre, amb efectes del dia 25 de febrer ins el dia 24 de maig de 2008, per un terminio de 3 mesos, per ocupar el lloc de treball d’operari de manteniment i control d’equipaments, al Departament de Cultura i Educació, ixant-se unes retribucions com operari, Grup E, complement de destí 11, i un complement especíic anual de 4.181,23 € anuals, distribuïts d’acord amb la LPGE per a l’any 2008.

Calafell, 26 de febrer de 2008
JOAN CARLES ROBERT I POYATOS
Tinent d’alcalde delegat
PG-208449 (08.063.069)

__________________________________________________________
BOP DE TARRAGONA – Núm. 168
19 - 7 - 2008
2008/8970 – AJUNTAMENT DE CALAFELL
Edicte
Es fa públic de conformitat amb el que disposa l'art. 291,3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, el nomenament de personal funcionari interí, per màxima urgència, acordat per Decrets de la Regidoria de Serveis Interns, següent:
2. Per Decrets de data 30 d'abril, es va acordar nomenar com a funcionaris interins, per màxima urgència, al següent personal, amb efectes del dia 5 de maig de 2008:

3.3. Al senyor LLUÍS REIG PEREZ,text refós per cobrir una plaça vacant d'Operari de manteniment i control d'equipaments, adscrit al Departament de Cultura i Educació, fixant-se les retribucions corresponents
a aquesta plaça,text refós Grup E, Complement de Destí 11, un complement específic anual de 4.181,23 euros anuals,text refós distribuïts d'acord amb la LPGE per a l'any 2008

Calafell, 1 de juliol de 2008. --- El tinent d'alcalde delegat,

JOAN CARLES ROBERT I POYATOS.
_________________________________________________________

3 comentarios:

  1. la administración, ese monstruo burocrático, caro,,,,,, para ellos, para sus chanchullos, redactar notas para DOG, BOP, etc, etc.... regular los nombramientos de "urgencia". Para todas "Sus" gestiones y luego al ciudadano, al paganini,,cualquier cosa "rellene una instancia" o acuda al "sindic de greuges", que es otra inutilidad. El déficit esta en todas estas gestiones para que tanto inútil tenga la barriga llena.

    ResponderEliminar
  2. Hombre, este señor no sólo ha colocado a su hijo Lluis. Tiene otro hijo, que se llama Daniel que también está enchufado en la policia. Entró con ese grupo de jóvenes señalados por el dedo hace unos meses.
    Yo no critico que haga bien o mal su trabajo pero, la igualdad de derechos? irán a la academia? porqué cuando van a la academia y suspenden siguen trabajando en el ayuntamiento como policia? y en este caso no hablo del hijo del Reig sino del hermano de otro.
    Mucho municipio de calidad pero, tenemos agentes de policia de calidad? miran el historial de la gente que contratan? porqué algunos policía contratados a dedo van diciendo que nunca les echarán porque les han colocado? y así muchas preguntas más que, seguramente, nunca obtengan respuesta!

    ResponderEliminar
  3. Creo que el tal Lluis es el hermano de J.Reig. Yo lo vi trabajando de conserge en un colegio y luego, como usuario del Bolava, lo vi de conserge. ¿Es el mismo?

    ResponderEliminar