lunes, 7 de junio de 2010

EJEMPLOS OPERACIÓN "UNITY" de CALAFELL ANTECEDENTES (1a Parte)



ALEGACIONES Y MOCIONES durante la OPOSICIÓN... para mas tarde APROBARLO GOBERNANDO.....





1. ALEGACIONES EN LA CONCESIÓN de la GESTIÓN Y EXPLOTACION DE LA ZONA AZUL.
(Pleno nº 5 del 2005)

En el punto cuarto "cita textualmente":
Adjudicar el contrato mediante concurso público, por procedimiento abierto, habiéndose de aplazar, si fuera necesario, en el supuesto que se formulen alegaciones al Pliego de Condiciones.

Se formularon 3 alegaciones. Una de la misma empresa Logística Integral Urbana-Parkings S.L y otras 2 alegaciones del partido PSC. Una de las tres alegaciones fue resuelta mediante la corrección del error material cometido en la publicación del BOP de Tarragona. Las otras dos, restaban pendientes de la redacción de informes por los técnicos del consistorio.

Según la Normativa, la empresa a la que se concedió la gestión, tendría que ocuparse de ésta, hasta la resolución de las alegaciones.
Durante la legislatura anterior, los informes para resolver las dos alegaciones pendientes, nunca llegaron a ver la luz.

Hasta el año 2008, donde el PSC ocupaba el sillón del reino junto con ADMC y ERC, no se inició la regularización de la concesión de la Zona Azul. (casi 4 años mas tarde)

- PRESENTARON LAS ALEGACIONES Y NUNCA MAS VOLVIERON A COMENTAR NADA AL RESPETO. ACTUACIÓN POCO HABITUAL DONDE LAS OBSESIONES DE NUESTRO ALCALDE ACTUAL SE PLASMABAN EN CONTÍNUOS ACTOS TEATRALES.  
- ROMERO Y PSC YA ESTABAN PACTANDO EN DIFERENTES ACTIVIDADES SUPUESTAMENTE FRAUDULENTAS.

2. ALEGACIONES PARA LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLAN GENERAL DE ORDENACIÓN URBANA.
(Pleno nº4 celebrado el 22/03/2007  y nº 8 celebrado el 24/05/2007)

Hemos citado estos dos plenos (a modo de ejemplo) y publicado el apartado de la orden del día de cada pleno, donde se demuestra quienes alegaban en contra de las modificaciones puntuales del plan urbanístico.
* Jordi Sánchez Solsona, com a portaveu del Grup Municipal del PSC-PMC

* Jordi Alcaraz Carrillo, com portaveu del Grup Municipal del PPC
* Maria Santacreu Campabadal..(PPC-2003)(PSC-2007)
* Guifré Artal Febrer (hijo de Lluís Artal, arquitecto y amigo de J. Sánchez)
* José Bonilla Jiménez, Presidente del Partido "Acció Ciutadana Municipal".(ACM)
* Juan Gutierrez Gonzalez.
* Lluis Artal Ventura, Arquitecto, amigo de J.Sánchez y Secretario de la Junta Administrativa de Cooperación Valldemar de Calafell.
* Carmen Desvalls Trias.(ACM)
* Mustapha Chkadri (empresa de construcción)

- EL PSC, ADJUDICA TRABAJOS A LLUIS ARTAL, COMO LA GUARDERIA DE CALAFELL-PARK, ENTRE OTROS.
- EL PSC ELABORA SU POUM, A MEDIDA.

3.MOCIÓN en relación de la CESIÓN AL DEPARTAMENTO DE EDUCACIÓN DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA para instalar aulas prefabricadas de manera provisional, para poder empezar e iniciar el nuevo CEIP.  
(Pleno nº 8celebrado el 24/05/2007). 

EL PSC HA CEDIDO TERRENOS A LA GENERALITAT.

4. MOCIÓN para evitar la construcción de la cubierta de la pista deportiva de la zona del pueblo. El Castell.
(pleno nº 8 celebrado el 24/05/2007). 

EL PSC HA CUBIERTO LA PISTA

5. MOCIÓN del grupo municipal PSC para pedir al Ayuntamiento que REFLEXIONARA sobre la desaparición potencial del COMERCIO DE LA CALLE MONTURIOL
(pleno nº 8 celebrado el 24/05/2007).

EL PSC HA HECHO LAS OBRAS EN LA CALLE MONTURIOL A PRECIO DE ORO

6. PARIPÉ EN LAS ALEGACIONES PARA LA COLOCACIÓN DE CÉSPED ARTIFICIAL. ROMERO Y SÁNCHEZ ESTABAN PACTANDO CON ANTERIORIDAD AL ACTUAL GOBIERNO.
(pleno nº 1 celebrado el 06/02/2007).

Resulta que,
El pliegue de alegaciones que presentó el PSC de Calafell cuando estaba en la oposición (como se observa en el pleno nº 1 celebrado el 6 de febrero del 2007)

"Vist què, dins el termini d’exposició pública, el regidor Sr. Joan Carles Robert Poyatos, en representació del Grup Municipal del PSC-PM a l’Ajuntament de Calafell, ha presentat les següents al.legacions al Plec (RGE 17293 de 30-8-06):"

Y recordando que la REGIDURÍA DE DEPORTES LA REPRESENTABA SANDRA BOU Y VERA, DEL PARTIDO ADMC, observamos que las respuestas a las alegaciones citadas anteriormente, són RESPUESTAS, a petición del Ayuntamiento, por Llobregat Gestió S.L y firmado por CARLES CAPDEVILA SÁNCHEZ.

Éste señor,CARLES CAPDEVILA, militante del PSC y ex-regidor de St Boi del Llobregat, es nuestro actual DIRECTOR DE CONTRATOS, PATRIMONIO Y COMPRAS. Nombrado por nuestro excelentísimo-alcalde-presidente-tasador, como cargo de confianza desde la celebración del pleno núm 16, celebrado el 27 de septiembre del 2007 y con una retribución salarial aproximada de 63.000 € anuales. Su contratación, se produjo a los dos meses de tomar la posesión de los cargos del actual equipo de gobierno.

Aquí os dejamos los plenos de lo informado y............. que cada uno saque sus propias conclusiones! ! !



PLENO  AYUNTAMENTIENTO   ACTA NÚM: 5        28/04/2005

4. DONAR COMPTE ACORD DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 16-3-05, D'APROVACIÓ EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ I, INICIALMENT DEL PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMIQUES, ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES PARTICULARS QUE HAN DE REGIR L'ATORGAMENT DEL CONTRACTE DE GESTIÓ DE SERVEIS PÚBLICS, SOTA LA MODALITAT DE CONCESSIÓ, DE L'EXPLOTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC D'APARCAMENT SOTA CONTROL HORARI EN LES VIES PÚBLIQUES (ZONA BLAVA), I SIMULTÀNIA CONVOCATÒRIA DE CONCURS PÚBLIC OBERT.

PRIMER.- Aprovar l’expedient de contractació per a l’adjudicació del Contracte de GESTIÓ DE SERVEIS PÚBLICS, SOTA LA MODALITAT DE CONCESSIÓ, DE L’EXPLOTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC D’APARCAMENT SOTA CONTROL HORARI EN LES VIES PÚBLIQUES (ZONA BLAVA).

SEGON.- Aprovar inicialment el PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMIQUES, ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES PARTICULARS QUE HAN DE REGIR L'ATORGAMENT, PER CONCURS PÚBLIC OBERT, DEL CONTRACTE DE GESTIÓ DE SERVEIS PÚBLICS, SOTA LA MODALITAT DE CONCESSIÓ, DE L’EXPLOTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC D’APARCAMENT SOTA CONTROL HORARI EN LES VIES PÚBLIQUES (ZONA BLAVA) i sotmetre’l a informació pública, mitjançant inserció al BOP i al DOGC, per un termini de vint dies hàbils a efectes de reclamacions, entenent-se definitivament aprovat en el supòsit que no se’n formulin, sense necessitat d’un nou acord.

TERCER.- Disposar l’obertura simultània del procediment d’adjudicació, tal com preveu elparàgraf segon de l’art. 122 del RDL 781/86, de 18 d’abril, Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, mitjançant inserció al BOP i al DOGC pel termini de vint-i-sis dies naturals a partir de la última publicació.

QUART.- Adjudicar el contracte mitjançant concurs públic, per procediment obert, havent-se d’ajornar, si fos necessari, en el supòsit que es formulin al.legacions al Plec de Condicions.

CINQUÈ.- Logística Integral Urbana-Parkings, S.L., de conformitat amb el que preveu l'art. 235,a) del ROAS, haurà de prestar el servei descrit al contracte signat en data 19 de novembre de 2004, fins a l’adjudicació definitiva del CONTRACTE DE GESTIÓ DE SERVEIS PÚBLICS, SOTA LA MODALITAT DE CONCESSIÓ, DE L’EXPLOTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC D’APARCAMENT SOTA CONTROL HORARI EN LES VIES PÚBLIQUES (ZONA BLAVA).

SISÈ.- Donar compte d’aquest acord a Logística Integral Urbana-Pàrkings, S.L., així com als Departaments d'Intervenció, Secretaria i Via Pública per al seu coneixement i efectes.

SETÈ.- Com a competència delegada, donar compte al Ple de la Corporació en la propera sessió que celebri.
______________________________________________________________

 PLENO DEL AYUNTAMENTIENTO     ACTA NÚM: 4              22/03/2007

2.PROPOSTA APROVACIÓ PROVISIONAL MODIFICACIÓ PUNTUAL PLA GENERAL D'ORDENACIÓ URBANA DELS SECTORS SEGUR DE DALT II-C I II-E.

Atès que durant el període d'exposició pública s'ha presentat al·legacions per part de.

* Jordi Sánchez Solsona, com a portaveu del Grup Municipal del PSC-PMC.
* Jordi Alcaraz Carrillo, com portaveu del Grup Municipal del PPC
* Maria Santacreu Campabadal..(PPC-2003)(PSC-2007)
* Guifré Artal Febrer (hijo de Lluís Artal)
* José Bonilla Jiménez, President del Partit Acció Ciutadana Municipal.(ACM)
* Juan Gutierrez Gonzalez.
* Lluis Artal Ventura, Secretari de la Junta Administrativa de Cooperació Valldemar de Calafell.
* Carmen Desvalls Trias.(ACM)
* Mustapha Chkadri (empresa de construcción)
 _______________________________________________________________

PLENO DEL AYUNTAMENTIENTO        ACTANÚM:  8         24/05/2007


10. PROPOSTA APROVACIO PROVISIONAL PLA PARCIAL DEL SECTOR SEGUR DE DALT II-E "EL MIRADOR DE SEGUR" AL T.M. DE CALAFELL

Atès que durant el període d'exposició pública s'han presentat al·legacions per part de:

* Mustapha Chkadri (empresa de construcción)
* Teodoro Jambrina Hernandez
* Jordi Sánchez Solsona, com a portaveu del Grup Municipal del PSC-PMC.
* Jordi Alcaraz Carrillo, com portaveu del Grup Municipal del PPC
* Maria Santacreu Campabadal. (PSC)
* Guifré Artal Febrer ( hijo de Lluís Artal Ventura)
* José Bonilla Jiménez, President del Partit Acció Ciutadana Municipal. (ACM)
* Juan Gutierrez Gonzalez.
* Lluis Artal Ventura, Secretari de la Junta Administrativa de Cooperació Valldemar de Calafell.
 
18. MOCIÓ EN RELACIÓ A L'OFERIMENT AL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA PER COL·LOCAR AULARI PREFABRICAT DE FORMA PROVISONAL, PER INICIAR UN NOU CEIP AL MUNICIPI.

Vist l’escrit presentat per Yolanda Almagro Cardenete, com a regidora del grup municipal socialista PSC-PM a l’Ajuntament de Calafell de data 28 de març de 2007 en el que proposava cedir al Departament d’Ensenyament l’ús del solar situat entre el carrer Andalusia i el col·legi Castell de Calafell, per tal d’ubicar el nou CEIP de Calafell pel proper curs escolar 2007-2008. 
Vist que el contingut d’aquest escrit es va tractar a la junta de portaveus de data 16 de maig de 2007, durant la qual es va consensuar presentar una moció conjunta en aquest punt.

És per tot això que es,
 
PROPOSA:
PRIMER.- Oferir al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Delegació Territorial a Tarragona, la cessió provisional de l’ús d’un solar situat entre el carrer Andalusia i el CEIP Castell de Calafell, per tal d’ubicar aulari prefabricat mentre es realitza la construcció d’un CEIP.


SEGON.- Donar trasllat d'aquest acord al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Delegació Territorial a Tarragona.

20. MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC PER REQUERIR A L'AJUNTAMENT QUE REFLEXIONI SOBRE LA IMMINENT DESAPARICIÓ POTENCIAL DEL COMERÇ EN EL CARRER MONTURIOL.

En Jordi Sànchez i Solsona, portaveu del grup municipal del PSC-PM a l’Ajuntament de Calafell, en representació d’aquest grup.

EXPOSA:

Que degut a que la normativa del PGOU vigent permet la construcció de les plantes baixes a 1.50 metres d’alçada respecte del carrer en el barri de la Platja, la qual cosa suposa la més que probable desaparició de locals comercials a peu de carrer.

Que degut a que les propostes de noves edificacions que pretenen implantar aquest model en diversos carrers del barri (Monturiol, Villamar, etc), suposen així una limitació important en el creixement del teixit comercial de l’illa de vianants i del barri en general.

Que degut a que aquest fet va en contra dels acords de l’agenda 21, l’estudi d’Aleph i les inquietuds d’aquest sector econòmic, de potenciar el teixit comercial en el barri de la Platja.

Que degut a que es troba aprovat el projecte d’urbanització del Carrer Monturiol i del carrer Vilamar fins el Passatge Sant Antoni.

Que degut a la imminent revisió del Pla General que es pot iniciar en el nou mandat.

PROPOSA:

PRIMER: que es suspenguin llicències durant un any en l’àmbit del projecte aprovat del carrer Monturiol i carrer Vilamar, en el barri de la Platja, per tal d’estudiar canvis en la normativa del Pla General vigent que facilitin els usos comercials en planta baixa arran de carrer i afavoreixi el creixement del teixit comercial del barri.

SEGON -que l’ajuntament iniciï un procés de participació ciutadana, prèvia informació a la població, per tal de recollir les diverses sensibilitats dels ciutadans i poder redactar una normativa definitiva d’aquest àmbit. 

21.- MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC PER EVITAR LA CONSTRUCCIÓ DE LA COBERTA DE LA PISTA DEL POBLE.

En Jordi Sànchez i Solsona, portaveu del grup municipal del PSC-PM a l’Ajuntament de  Calafell, en representació d’aquest grup
EXPOSA:

Atès que l’Ajuntament en Comissió de Govern va aprovar el projecte de la Coberta de la Pista Poliesportiva del Poble.Donat que el contingut d’aquest projecte es va exposar al públic i el nostre grup municipal va fer les oportunes al.legacions. Donat que en l’informe emès pels tècnics municipal hi havia errors d’interpretació de les claus urbanístiques que afecten el solar i així ho hem manifestat mitjançant escrit presentat en data 16 de març de 2007.

Donat que la clau del solar és d’equipaments –E- i que està envoltat de solars qualificats amb les claus 1 i 2 essent la primera la més restrictiva de les dues i la que demana la redacció d’un informe des del Departament de Cultura de la Generalitat que doni el vist-i-plau.

Degut al fort impacte visual que aquesta coberta tindrà des de un dels monuments més emblemàtics del nostre municipi, afectant les vistes que des del castell es tindran sobre la mateixa.

Atès que el projecte no preveu cap estudi d’impacte respecte l’entorn de la nova coberta. Donada la probable molèstia que es causarà als veïns propers residents al carrrer Andalusia, privant-los de l’assoleiament de que disposen actualment i cerant un impacte visual considerable des de les seves propietats.

PROPOSA:

1. Que s’aturi el projecte actual de cobriment de la pista poliesportiva del poble.
2. Que es demani l’informe al Departament de Cultura de la Generalitat sobre l’esmentat projecte.
____________________________________________________________

PLENO DEL AYUNTAMIENTO      ACTA NÚM:1           06/02/2007

4. DONAR COMPTE DE L'ACORD DE LA JGL 26/09/06 DE DESESTIMACIÓ DE LES AL·LEGACIONS PRESENTADES PEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC-PM A L'AJUNTAMENT, CONTRA EL PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMIQUES, ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES PARTICULARS, PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT, SOTA LA MODALITAT D'ARRENDAMENT AMB OPCIÓ DE COMPRA, DE L'EQUIPAMENT DE GESPA ARTICIFIAL I DE LES INSTAL·LACIONS TÈCNIQUES DESTINADES ALS CAMPS DE FUTBOLS MUNICIPALS DE CALAFELL I DE SEGUR DE CALAFELL.
Es dóna compte de l'acord de la JGL del 26/09/06, que es transcriu a continuació:


"Vist què, aprovat l’esmentat expedient de contractació, així com la simultània convocatòria de concurs públic obert per mitjà d'acord de la Junta de Govern Local de data 18-7-06, es procedí a la seva publicació, inserint-se al BOP núm. 178, de 2-8-06, DOGC núm. 4692 de 7-8-06, BOE núm. 196 de 17-7-06 i DOUE núm. 148-159583 de 5-8-06.
Vist que el termini per a presentar al.legacions al Plec de Clàusules que ens ocupa, finalitzava el dia 31 d'agost de 2006.

Vist què, dins el termini d’exposició pública, el regidor Sr. Joan Carles Robert Poyatos, en representació del Grup Municipal del PSC-PM a l’Ajuntament de Calafell, ha presentat les següents al.legacions al Plec (RGE 17293 de 30-8-06):

Vist que l'art. 122 del RDL 781/86, regula que durant el termini d'exposició pública dels plecs de clàusules un cop aprovats, poden presentar-se reclamacions, les quals seran resoltes per la mateixa Corporació.

Vist l'informe emès pel redactor del Plec de clàusules econòmiques, administratives i tècniques particulars, LLOBREGAT GESTIÓ, que s'adjunta a l'expedient, quals respostes a les al.legacions són les següents:


"RESPOSTA AL PLEC DE RECLAMACIONS PRESENTAT PEL GRUP MUNICIPALS DEL PSC-PM A L’AJUNTAMENT DE CALAFELL, DE DATA 30-8-2006, EN REFERENCIA AL PROCEDIMENT DE CONTRACTACIÓ DE L’EQUIPAMENT DE GESPA ARTIFICIAL A DOS CAMPS DE FUTBOL DEL MUNICIPI."

Donant compliment a la petició que ens fa l’ajuntament de Calafell a l’empresa Llobregat Gestió, en el sentit de d’aclarir les reclamacions efectuades pel grup municipal del PSC-PM, en la nostra qualitat de redactors dels plecs de clàusules, passem a donar resposta a totes elles en el sentit següent:............................................................
Ho subscriu i signa, a Calafell el 25 de setembre de 2006

Carles Capdevila i Sánchez
Advocat i Gerent
Llobregat Gestió, SL"

La Junta de Govern de conformitat amb la proposta del regidor delegat de Serveis Personals, per unanimitat acorda:

PRIMER.- DESESTIMAR les al.legacions presentades pel regidor Sr. Joan Carles Robert Poyatos, en representació del Grup Municipal del PSC-PM a l’Ajuntament de Calafell, en base a les consideracions expressades pel redactor del Plec, Llobregat Gestió, S.L., en el seu informe.
________________________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario